Who you gonna call
Emektar Üye
pandemiden dolayı evde çok sıkılıyorum normalde fitness'a gidiyordum fakat korktuğum için oraya da gidemiyorum artık. evde neler yapmamı önerirsiniz? nasıl zaman geçirebilirim?
Bilgisayar oyunu oynamaktan kafayı yedim artık sorunda oFitness güzel aktivite fakat dediğin gibi insan korkuyor virüs kapmaktan en iyisi otur evinde
Film ve bilgisayar oyunlarından yapacak başka aktivite bende bulaımyorum,varsa yeni fikirleriniz yazabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları veya mobil oyunlardan başka yapacak güzel bir fikrin varsa önerir misin?Bilgisayar oyunu oynamaktan kafayı yedim artık sorunda o![]()
Mesela ne gibi egzersizler olabilir?Ev egzersiz
Tek başına oynamak sıkıcı olmaz mı?lego satın alıp lego yapabilirsin beynin gelişir
babanla oyna kardeşinle oyna annenle oyna yada git sabahtan akşama kadar pc le oynaMesela ne gibi egzersizler olabilir?
Tek başına oynamak sıkıcı olmaz mı?![]()
Önerdiğin düşünce benim fikrimde saçma ve gereksiz. İYİ FORUMLARbabanla oyna kardeşinle oyna annenle oyna yada git sabahtan akşama kadar pc le oyna
Ev egzersiz programları var onda kas yapmak istiyorsan Şınav mekik vb.Mesela ne gibi egzersizler olabilir?
Tek başına oynamak sıkıcı olmaz mı?![]()
Anladım,başlarsam devamını getirmek lazım şuanlık gerek yok gibi yaEv egzersiz programları var onda kas yapmak istiyorsan Şınav mekik vb.