aga bizim hayatımız ne böyle yaw insan gibi yaşamıyoz harbiİoz' Alıntı:uyuma (4 saat) > memoryhackers gir > geliştirme varsa geliştir > can sıkkınsa oyun oyna > dışarı cık 1-2 saat takıl > akşam pişpirik oynasemaverde cayını iç > gece sahilde takılmaca > tabi siteyede giriyoz telden. > sonra eve geç akşam 22:00 - 05.00 arası geliştirmeye devam et > yabancı dizi varsa izle yoksa film izle > Ardından Restart !
Not: Sigara her 2 saatte birmesela şuanda
AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomuLeftSpace' Alıntı:sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç - > bilgisayarı aç - > çay demle -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
4 yıldan fazla oldu ben başlayalı artık içtigimden birşey anlamadıgım için 10 dakikada bir içiyorum diyorum ya git gide bu süre düşüyor ama ilk zamanlardada öyle bişey yoktuDark Hack' Alıntı:AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomuLeftSpace' Alıntı:sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç - > bilgisayarı aç - > çay demle -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
sonerq26' Alıntı:sabahkalk>pc otur müzikdinle>ölenleyin yemek ye >öleden sonra oto modefiyeciye git >akşam 12 de eve gel >12 den sınra 1 2 sat pc karıştır icki yok sigara yok ohhhh ne rahat qmk aama beder iciyo durmadan icmiş kadar oluyom evde
birader ama ben de seninkine benzer konu açıyom ban atıyolar bunun hesabını ver o zamansonerq26' Alıntı:stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
kardeş sanane yöneticiler bile yorum atmış galası sanamı kalmış
sonerq26' Alıntı:yiyiceksin kardeşim bu arkadaş alıntı konu mu acmış he konu ne iyi bak alınıtı konu mu hee
bak adam konuyu nereye acmiş Genel & Off Topic buraya acmış
sonerq26' Alıntı:kardeşi bnimde canım sana nedense ban atırmak geldi atıraymıı he ?
stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
ya hayır arkadaşımız bir gününü bahsetmiş bende bahsetmiştim aynen böyle konuyu yanlış yere açmadan ve sapıtmadan ama ban attılar ne yapmalı pekiDark Hack' Alıntı:stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
gardaş burda kötü bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?