aga bizim hayatımız ne böyle yaw insan gibi yaşamıyoz harbiİoz' Alıntı:uyuma (4 saat) > memoryhackers gir > geliştirme varsa geliştir > can sıkkınsa oyun oyna > dışarı cık 1-2 saat takıl > akşam pişpirik oynasemaverde cayını iç > gece sahilde takılmaca > tabi siteyede giriyoz telden. > sonra eve geç akşam 22:00 - 05.00 arası geliştirmeye devam et > yabancı dizi varsa izle yoksa film izle > Ardından Restart !
Not: Sigara her 2 saatte birmesela şuanda
![]()
AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomuLeftSpace' Alıntı:sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç - > bilgisayarı aç - > çay demle -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
4 yıldan fazla oldu ben başlayalı artık içtigimden birşey anlamadıgım için 10 dakikada bir içiyorum diyorum ya git gide bu süre düşüyor ama ilk zamanlardada öyle bişey yoktuDark Hack' Alıntı:AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomuLeftSpace' Alıntı:sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç - > bilgisayarı aç - > çay demle -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
sonerq26' Alıntı:sabahkalk>pc otur müzikdinle>ölenleyin yemek ye >öleden sonra oto modefiyeciye git >akşam 12 de eve gel >12 den sınra 1 2 sat pc karıştır icki yok sigara yok ohhhh ne rahat qmk aama beder iciyo durmadan icmiş kadar oluyom evde![]()
birader ama ben de seninkine benzer konu açıyom ban atıyolar bunun hesabını ver o zamansonerq26' Alıntı:stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
kardeş sanane yöneticiler bile yorum atmış galası sanamı kalmış
sonerq26' Alıntı:yiyiceksin kardeşim bu arkadaş alıntı konu mu acmış he konu ne iyi bak alınıtı konu mu hee
bak adam konuyu nereye acmiş Genel & Off Topic buraya acmış
sonerq26' Alıntı:kardeşi bnimde canım sana nedense ban atırmak geldi atıraymıı he ?
stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
ya hayır arkadaşımız bir gününü bahsetmiş bende bahsetmiştim aynen böyle konuyu yanlış yere açmadan ve sapıtmadan ama ban attılar ne yapmalı pekiDark Hack' Alıntı:stoch89' Alıntı:bence gereksiz konu ban sebebidir
gardaş burda kötü bişey yok![]()