Kısaca Bi Günüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Sabah Uyan > Kahvaltı Yap > Bi Dal Cigara Yak > Tuvalete Git > MemoryHackerse Gir  Bu Kadar Sizdede Böylemi !=?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
YOK, Sabah uyan >kuzeni al > rap dinle > mevzuya git > memoryhackersa gir... :D

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
uyuma (4 saat) > memoryhackers gir > geliştirme varsa geliştir > can sıkkınsa oyun oyna > dışarı cık 1-2 saat takıl > akşam pişpirik oyna:D semaverde cayını iç > gece sahilde takılmaca > tabi siteyede giriyoz telden. > sonra eve geç akşam 22:00 - 05.00 arası geliştirmeye devam et > yabancı dizi varsa izle yoksa film izle > Ardından Restart !

Not: Sigara her 2 saatte bir :) mesela şuanda :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
uyuma (4 saat) > memoryhackers gir > geliştirme varsa geliştir > can sıkkınsa oyun oyna > dışarı cık 1-2 saat takıl > akşam pişpirik oyna:D semaverde cayını iç > gece sahilde takılmaca > tabi siteyede giriyoz telden. > sonra eve geç akşam 22:00 - 05.00 arası geliştirmeye devam et > yabancı dizi varsa izle yoksa film izle > Ardından Restart !

Not: Sigara her 2 saatte bir :) mesela şuanda :)
aga bizim hayatımız ne böyle yaw insan gibi yaşamıyoz harbi :)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç - > bilgisayarı aç - > çay demle -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç  - > bilgisayarı aç - > çay demle  -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomu

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dark Hack' Alıntı:
LeftSpace' Alıntı:
sabah kalk kalkar kalkmaz 1 dal sigara iç  - > bilgisayarı aç - > çay demle  -> çay içerken bi dal daha sigara yak - > siteye gir -> bi dal daha sigara yak - > akşam olur nescafe alırım bi nescafe içerim --yanında bi dal daha sigara > her 10 dakikada bir dal sigara içerim :S - > kodlanacak bişe varsa geliştirmeye devam - > ts gir -> csgo > bazen sabah 6 da yatarım bazen 12 de 6 da yatarsam akşam 6 da yada 8 de kalkarım yatmassam 1 gün daha ayakta durup ertesi gün 24 saatten fazla yatarım ..
AGA BEN Bİ ARA AÇ KARNINA SİGARA İÇTİM 20 DK SONRA HAVADA UÇAN KUŞA KAFA ATASIM GELİYOR Sendede oluyomu
4 yıldan fazla oldu ben başlayalı artık içtigimden birşey anlamadıgım için 10 dakikada bir içiyorum diyorum ya git gide bu süre düşüyor ama ilk zamanlardada öyle bişey yoktu :D 

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hayatlar kısaca boka sardı düzgün bi insan yokmu şu sitede :)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
sabahkalk>pc otur müzikdinle>ölenleyin yemek ye >öleden sonra oto modefiyeciye git >akşam 12 de eve gel >12 den sınra 1 2 sat pc karıştır icki yok sigara yok ohhhh ne rahat qmk aama beder iciyo durmadan icmiş kadar oluyom evde :D

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sonerq26' Alıntı:
sabahkalk>pc otur müzikdinle>ölenleyin yemek ye >öleden sonra oto modefiyeciye git >akşam 12 de eve gel >12 den sınra 1 2 sat pc karıştır icki yok sigara yok ohhhh ne rahat qmk aama beder iciyo durmadan icmiş kadar oluyom evde :D

sonerq26' Alıntı:
stoch89' Alıntı:
bence gereksiz konu ban sebebidir

kardeş sanane yöneticiler bile yorum atmış galası sanamı kalmış
birader ama ben de seninkine benzer konu açıyom ban atıyolar bunun hesabını ver o zaman :mad:

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
yiyiceksin kardeşim bu arkadaş alıntı konu mu acmış he konu ne iyi bak alınıtı konu mu hee

bak adam konuyu nereye acmiş Genel & Off Topic buraya acmış

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sonerq26' Alıntı:
yiyiceksin kardeşim bu arkadaş alıntı konu mu acmış he konu ne iyi bak alınıtı konu mu hee

bak adam konuyu nereye acmiş Genel & Off Topic buraya acmış

yav birder sana diyom alıntı da değil doğru yere de açıyom tabi sizin ayrıcalığını oluyo  :p bi de eksi rep yiyon

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
kardeşi bnimde canım sana nedense ban atırmak geldi atıraymıı he ?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
kardeşim sen boşver yöneticiler zaten yapacagını yapar sen hala uzatıyon sinirt ediyon aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...