Kız arkadaşımdan ayrıldım çok kötüyüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eyvallah beyler keşke bu kadar kolay olsa
Gerçekten kolay olmayacak. Sabret zaman geçtikçe sen de göreceksin alıştığını. O da üzülmüştür inan. İkiniz için de zaman en iyi olacaktır. Cidden arkadaşlarınla konuşursan, takılırsan daha iyi geldiğini göreceksin.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şöyle düşünelim, çok sevdiğimiz bir insan vefat ettiğinde ilk zamanlar çok can yakar, sürekli ağlarız. Ancak hayat boyunca bunu düşünüp ağlasaydık çok geçmeden biz de ölürdük.

Bu da öyle bir şey. Ölüme asla alışmazsın ama acısı hafifler zamanla. İlk zamanlar sürekli bunu düşüneceksin elinde olmadan ama geçecek.

Ben senin yerinde olsam oyun oynar, kitap okur, kafamı dağıtacak aktiviteler yapardım. Hayat güzel. Akşam üzeri çık bir hava al, dolaş. Yaşamaya devam etmekten başka çare yok.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
zaman zaman ayrılıklar yaşandı büyük kavgalar yaşandı ama bir kavga ve ayrılıkların ardından bir birimize hep bağlı sadık ve dürüst kaldığımız için şuan 4 ncü yılımızdayız ve 1 yııl ayrı kaldığımız zaman dahi olmuştur önemli olan ayırlmak değil ayrıldıktan sonra ne yaptığınız ve ne yaptığı ve ne yaptığın arkadaşlarım hatta akrabalarım bile bu işler için hep yanıma gelirler ve hep akıl verir yol gösteririrm ve her zaman işe yarar destek olmamı istersen özelden discordunu atabilirsin konuşuruz bi :)

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yazılan her şey boş 2 yıl sonra unuttuğunu farkedersin anca herkes için böyledir bu uzun süreli ilişkilerde.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum unutma diyemem ama ayrılığa alışman gerekecek eğer umut yoksa. Maalesef acısını bir süre çekersin ama kafanı başka şeylere yorduğun sürece daha az sancılı geçecektir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka boşver başkasını bulursun üzülme.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Alışırsın benim alışmam 1 buçuk yıl sürmüştü yapıcak bişi yok ve ne yaparsan yap düzeltmeye çalışma aranı

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
şu anda o senin arkandan ağlamıyor veya üzülmüyor neden onun için ağlıyorsun ? veya neden üzülüyorsun... "Zirve Tek Kişiliktir Ve Alfalar Hep Zirvededir. Kanka Unutma Bunu :)"

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
benimde oldu aynı durum eskiden sürekli kızlarla haşır neşir oluyodum artık saldım kız falan yok hayatımda daha iyi

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum böyle şeyler hep oluyor bir iki aya atlatırsın duygusal bir insansan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...