Kız düşürme taktikss verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az insan çok huzur
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben başlatayim İLGİ manyağıdırlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka eğer çok samimiyseniz bf modundaysa kız ve friendzone yemek istemiyosan hafif belli et senden uzaklaşmak isterse hiç açılma o da daha çok yakınlaşmaya başlarsa DAAAT açıl hobb artık sevgilin var h.o

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bol Bol İltifat Edeceksin

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dikkatini vs. çekiceler şeyler yapmalısın örn : kız biraz ötenizdeyken, arkadaşınla beraber bilgili konular hakkınad konuşman belki etkileyebilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yok Ego Yapman Sıkıntı Olur

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hediye olarak kesinlikle en sevdiği ve alamadığı pahalı bir parfüm alabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kankalıkla flörtlük çizgisini iyi belirle yeterli.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Fazla ilgilenme, ilgiden hoşlanırlar felan yazmışsın ama bu çoğu kız için geçerli değil çoğu kız fazla ilgiden hoşlanmaz mesela gerektiği yerde gerektiği gibi davran o ara çizgiyi fazla kaçırma hoşlanacağı küçük hediyeler yapabilirsin, birlikte sinema, yemek, gezme felan bunları yaptın aktiviteleriniz olsun eğer senin parana bakıyor sen birşeyler aldığın zaman sana yanaşıyor birşeyler almadığın zaman trip atıyor ilişkiyi bitirecek şeyler yapıyorsa nanay zaten pek birşey bekleme o kızdan demek ki seni değil paranı seviyor bu tecrübeyi yaşadığım için yazıyorum.

Süper Üye
6 HİZMET YILI

Çünkü artık insanlar iyi niyetli insanların üzerinden çıkar sağlamaya onları kullanmaya çalışıyor bu eskiden de böyleydi ama şimdi iyice arttı. Böyle birini gördüğün zaman yol vereceksin müsaade isteyeceksin bu düşüncede bir insanla yapamazsın zaten değil mi ben bu insanla yaparım diyebileceğin anca ilerisini düşündüğün insan olur karşılıklı olarak yani hayatına bundan sonrası için birlikte devam edeceğin insan işte bunu düşündüğün zaman ve ikili olarak küçük şeylerden dahi zevk aldığın birini bulduğun zaman karşılıklı olarak asıl ilişki başlamış oluyor zaten bundan sonraki ömrünü o kişiyle tamamlıyorsun. :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Alnına Yazılan denk gelir umarım

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
2-3 dkk konuş sohbet et sonra diyeceksin Ay güneşin olsun sende benim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yemekte,gezmede o kız senin cüzdandaki paraya bakıyorsa o kızdan hayır gelmez

kızın gönlünü hos tutmak istiyosan samimi kanka gibi davrancan yakın kız arkadaşlarıda varsa onlarlada iyi arkdaş olcaksın gezmeye çıktığımızda cafede hesabı ödemek için parayı çıkarır verir hayır kızım ben veririm diyorum olmaz der bazen ben ödicem diye tuturur hatta benden habersiz hesabı öder gelir bana bile söylemez yani anlatacağım şu yemede gezmede parana bakan kızdan uzak dur bide böyle gereksiz boş bos trip atan kızlardan uzak dur

1 tane öyle manitam olduydu yanındayken 5 dk ilgilenme tripinde lafında en ağırını yersin
kız bi günde 1.5 paket sigara bitiyordu hem otlanır bide sordunmu azar yersin böylelerinden uzak durcan

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
taktik maktik yok bambambam kanka.:D kız isterse bi kereste onu düşürür istemezse tarık akan gelse gözünün üstünde kaşın var der:)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Konuşkan güler yüzlü olmak içten olmak samimi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...