Kızlara güvenmiyorum ve moralim bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kzlara güvenilmez kardeşim. sen önce kendine güven. sonra hangi kızın güvenilir olduğunu arandaki muhabbetten bile anlayabilirsin.
bencede kızlara güvenilmez ki zaten konudan anladığım kadarıyla 23 yaşında 2 evlilik yapıp 1 çocuk olmasıda ruh sağlının çok iyi olmadığını gösteriyor gibi benim akrabamda 18 yaşında evlendi direk 1 aylık tanıştığı çocukla sonucu hüsran oldu 20 yaşına geldi yine evlenmek istiyor demek istediğim böyle tipler çok sağlam mentalide olmuyor kardeşim sen kurtulmuşsun ona bak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kişilik bozukluğumu ne deniyor belki öyle birşeydir takma ya spor yap ya git dindar ol 2 side seni çok fazla geliştirir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
23 yaşında iki evlilik nedir kral sal gitsin başkasına patlasın ihale

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka genel konusuyorum senin mevzun ustune degil yanlis anlama insan once kendini sevecek kendine deger verecek ki baskasi sana deger versin. benim sahsen mottom bu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bu kızın amacı senin ilgini alıp sninle oynamak snin engeliini açar yin yazar sana benimde vardı böyle bi kız

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
düzgün kız çıkmamıstır karsına kardeşim bütün kızlar ayni değildir illaki bulursun birisini

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir kıza asla güvenme üzülme her haltı yapar onlar var ya şeytana şeyttanlık dersi verirler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka 3 cu eskı koca olma yolundasın kadının bır kere tutarlılıgı yok zararı olur faydası olmaz

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
kankam nesil çok kötü bu kızlar geleceğin annesi olacak ve rezil haldeler kucaktan kucaga gezen 25 yasından sonrada kız eli tutmamıs erkek ararlar bence kimseye boşu boşuna paranı yedırme fıtnessta kendını gelıstır para kazanmaya odaklan

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zaten güvenilecegi kalmamış içleri dislari ayrı yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazar bu kızlar 😅

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
her kız aynı kız değil birgün elbet sana göre kız çıkıp seveceksin oda seni sevecek unutma her kız aynı değil :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam 3 - 5 kişi için herkese küsmenin lüzmu yok bizimde hayatımızı çok siken oldu fakat gercekten anlayışlı iyi insanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...