Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karının psikolojik rahatsızlığı var ayrıca güzel yarabandı olmuşsun kardeşim açık kapı bırakmış kendinde pasif skill gibi bir şey dışarıdan bakmadıkça anlamazsın.
Hocam kız 23 yaşında ve 2 evlilik yapmış 2.sinde de boşanmayı bekliyor 23 yaşında bu kız 2 evlilik yapıp ikisinden de boşanıyorsa %999 psikolojisi aşırı bozuk. Milleti de bu psikoloji ile oynatıyor belli böyle insanlardan uzak durmak lazım hocam
Dostum öncelikle ben de 23 yaşımdayım , Bu kızın psikolojik sorunları var gayet belli. zaten öyle olmasaydı iki evlilik geçirmezdi , tabii ki yürek bu kime yanacağı belli olmuyor fakat kadın seni kendinden uzaklaştırarak doğrusunu yapmış sen de uzaklaş çünkü gelecekte birlikte olsanız bile katiyen sağlıklı bir ilişki olmayacak hemde çocuğu varken.
Ek olarak bu kız seni duygusal boşlukta olduğu için yara bandı gibi kullanmak istiyor bak galiba demiyorum kesinlikle bunu yapacak.
Kadınlara bende güvenmiyordum taki doğru kişiyle tanışana kadar. Üniversitede okuduğu için aramızda 1000km den fazla var fakat hala güvenebiliyorum. Demek istediğim güvenini kazanacak kişiye henüz denk gelmemiş gibisin.