Kızlara güvenmiyorum ve moralim bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kızlara güvenilmez önce kendine güven kendine güvenki kendine değer ver ve sorunun cevabını bul senden değerlisi yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bazı kızlar vardı içidışı farklıdır sen dışı güzel içi kötüye denk gelmişsin bazılarının içi güzel dışı kötü bazıları var dışı güzel içide güzel biraz bekle dostum elbet bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2 yıllık ilişkiden aldatıldım güven olmazz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
doğru kişi ile beraber olunca güvenmeyi öğreniyorsun

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
reis o yaşta o kadar olay yaşamış çocuğu bile var karşısına hiç düzgün bir insan çıkmamış kimseye güvenemez ve aklı çok ama çok karışıktır ne kadar uzak durursan o kadar sana iyi olur

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
3 günlük biriyle tanışıp evinin konumunu atmak nedir kanka düşünsene o kızın niyeti ne olabilir diye şahsen ben 3 günlük bi kızla tanışmış ve bana evinin konumunu atarsa sadece cinsel arkadaşlık için tanıştığını düşünürüm ki bu zamana kadar hiç yanılmadım kızlar hakkında hepsi birer şeytan gibidir başkası olur seni atar o olmaz sana döner her zaman cepte tutarlar sen sen ol yol ver gitsin kendine yazık etme

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
1. seçenek ya hani böyle saçma sapan bi soğuk bi sıcak yapmaya çalışıyor, 2. seçenek kendiside ne yaptığını bilmiyor o adamı seviyor ama mecbur ayrılıyor o yüzden zaten duygusal boşlukta ne yapcağına bi doğru karar veremiyor. bence sen konuşma reis yani belki sevdin belki hoşuna gitti ama kadın daha ne yapacağını bilmiyor senin de kendi duyguların falan var belki çok iyi birisi belki tam uyumlusunuz ama zamanı değilmiş belkide çünkü cidden ne yapacağını bilmiyor kadın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dayı engelle sana iyi gelmiyorsa uzaklaştır kendinden

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kızlara güvenme hacı gel senle linuxta black modda birilerini yiyelim :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sen en başta kızlara güvenerek hata yapmış olursun hep konturol sende olsun bir bakmışsın kuklası olmuşsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum bu kızlar beni de üzdü be :( yaralıyım ama onu silmek en iyisi bazen benim yolum bu peki senin yolun ney ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...