Laptop Ekranımda Mor Çizgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhaba laptop kullanıyorum ve ekranımda oyun oynarket mor çizgi çıkıyor bazen tamamen ekranı kaplıyor bi ara daha olmuştu ekran kartını güncelledim geçti ama şimdi yeniden oldu çözümünü bilen varmı

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Aynı sorun benim arkadaş da da vardı mor çizgiler yeşil çizgiler bazen ekran karıncalanıyordu oyunlarda oluyordu genelde ekran kartında sorun çıktı çip felan dediler. Ekran kartında sorun olabilir donanımsal ama siteden en son güncel olan driveri indir kur olmadı donanımsal da olabilir ama sanmıyorum ekran kartında problem olabilir.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartı markan ne ise güncelle eğer güncelediysen sil tekrar yükle bunun için drıver bosterı kullana bilrisin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartin cok isiniyormu eger cok isiniyorsa cip seti zarar gormus olabilir driverini guncelle ama faydasi olmaz diye dusunuyorum bu is benimde basima geldi donanimsal sorun olarak kaynaklaniyo yuzde 80 ekran kasayi cip setlerini kontrol et lehimleri akabiliyo fazla isinmadan kontrol et
Post automatically merged:

Yada cok isindiginda pc kapanma yapip tekrar actinmi ekran kartini yakma asamasina getirmis olabirsin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tekrar güncelledim ekran kartını 1 saat fln düzeldi şimdi yeniden başladı laptop çok ısınmıyor ama geçen ay ses filan çıkarmıştı

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
tekrar güncelledim ekran kartını 1 saat fln düzeldi şimdi yeniden başladı laptop çok ısınmıyor ama geçen ay ses filan çıkarmıştı

ekran kartın ısındığı zaman oluyorsa bu olay çipler zarar görmüştür. Gözlemleyerek anlarsın reis inşallah birşey olmaz gtx 1050 boru değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...