LazySharp Activator kullanmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bende 500k quinn 400k mf li çarım var onda kıyamıyorum ban yiceksin cünki değmiyor 50lvl çar var onu kasıyorum 30 lp veriyor zaten 1 günde brondan gümüs olursun rahat.
kanka bakalım ban yediğin zaman hortlat şuan hileye erişimim yok olduğunda ben de boş hesapta denicem kolay elo kasmak için bakarız belli olmaz ve saire güzel devam ederse detected olmadığım sürece smurfte kullanırım belli bir elo ya kadar

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka bakalım ban yediğin zaman hortlat şuan hileye erişimim yok olduğunda ben de boş hesapta denicem kolay elo kasmak için bakarız belli olmaz ve saire güzel devam ederse detected olmadığım sürece smurfte kullanırım belli bir elo ya kadar
aga 1 haftada yiyorsun yan çarlarım yedi

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka bir çok eleman yemedim ve saire diyince insan denemek te istiyor doğrusu içinden geçmicez hafif hafif belli etmeden
hafif değil knk çalıdan morg q geliyor dodgeliyor 1 oyun boyunca hiç illo e si yemedim

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dodge kaparım yada tuşa atarım herhangi bir şekilde onu düzeltmek senin elinde
dodge kapatırsan hilenin bir espirisi kalmıyor devamını bende oyanrım yani önemli olan skilleri yememek zaten ban dalgası geldi herkes ban yedi 2 gün sonra oyna oynicaksanda

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
o önceki sürümlerde otomatık atıyordu sımdı ıse kendımızın atmasını beklıyor o skntı dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...