o kadar haklısın ki hocam flame olayında anlamaz bu cow'lar2 gündür kullanıoyrum full winim var 30 maç herhangi bir şey olmadı, anlayan da olmadı. TR serveri sadece flame sevdiği için feedleyen laneye suç atıyolar hile demiyolar. Reportlanmadıkça ban yemezsin kardeşim ama aşırıya kaçma.
10 tane konu açman gerekir. Eğer açtıysan yarına kadar hesabın otomatik olarak onaylı üye olur.selam dostum yanıt verirsen sevinirim ben onaylı üye nasıl olabilirim mesajım 50 yi geçti ama hala olamadım
Bence Yemezsin Sen Bir Kere Kullandın Ben 1.5 aydır kullanıyorum ve hayla ban yemedimSelam, şu an platin 2 olan bir hesabımda denemek için bir ay önce falan lazysharp açmıştım, bir daha hiç açmadım ve kullandığım oyunda da hiç report yemediğime eminim. Bu hesabı satacağım fakat sonradan ban yer mi diye sormak istedim, tek bir el kullanmama ramen lazysharp ban yedirir mi?
İyi Forumlar.Ban riski olacağını sanmıyorum dostum. Fakat hilenin güncellemelerini ve LoL'un güncellemelerini iyi takip etmen gerekiyor. Benim bildiğim bu kadar umarım yararlı olmuştur
Oyun yeni çıktı daha mübarekZannetmiyorum tabi riot bu belli olmaz valarontta bile hile açtıklarını tespit ettikleri 2 kişiyi banlamışlar.
Memoryhackers'ta hile mavcut zaten fakat onaylı üye olman gerekiyor onaylı üye olman içinse 50 tane mesajın olması lazımhocam hileye nereden ulaşabilirim
Kardeşim onaylı üye olman gerekiyor. hileyi indirebilmek için. Henüz bende onaylı üye değilim. Topluluk kurallarını oku orada daha ayrıntılı yazıyor.hocam hileye nereden ulaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?