LazySharp bi elden ban yedirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam, şu an platin 2 olan bir hesabımda denemek için bir ay önce falan lazysharp açmıştım, bir daha hiç açmadım ve kullandığım oyunda da hiç report yemediğime eminim. Bu hesabı satacağım fakat sonradan ban yer mi diye sormak istedim, tek bir el kullanmama ramen lazysharp ban yedirir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum hiç bu riski alma derim hile tespiti otomatik yapılır öyle yersin 1 el de olabilir 1 ay da

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
2 gündür kullanıoyrum full winim var 30 maç herhangi bir şey olmadı, anlayan da olmadı. TR serveri sadece flame sevdiği için feedleyen laneye suç atıyolar hile demiyolar. Reportlanmadıkça ban yemezsin kardeşim ama aşırıya kaçma.

Üye
6 HİZMET YILI
2 gündür kullanıoyrum full winim var 30 maç herhangi bir şey olmadı, anlayan da olmadı. TR serveri sadece flame sevdiği için feedleyen laneye suç atıyolar hile demiyolar. Reportlanmadıkça ban yemezsin kardeşim ama aşırıya kaçma.
o kadar haklısın ki hocam flame olayında anlamaz bu cow'lar

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban yeseydin zaten 1 hafta içinde en geç 1 ayda yerdin. Sorun olmaz bence

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Selam, şu an platin 2 olan bir hesabımda denemek için bir ay önce falan lazysharp açmıştım, bir daha hiç açmadım ve kullandığım oyunda da hiç report yemediğime eminim. Bu hesabı satacağım fakat sonradan ban yer mi diye sormak istedim, tek bir el kullanmama ramen lazysharp ban yedirir mi?
Bence Yemezsin Sen Bir Kere Kullandın Ben 1.5 aydır kullanıyorum ve hayla ban yemedim :D report bıle yedım o kadar...

Üye
6 HİZMET YILI
oyun sayısı farketmez oyunun log dosyaları otomatik olarak kontrol ediliyo illa ki yersin o banı.

Üye
6 HİZMET YILI
onaylı üye olmak için sadece 50 tane yorum mu atacağız ardından direk oluyormuyuz?

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka haftalardır 3 tane çar kasıyorum hepsinide script ile kastırdım dene bence :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yazılımı bilgisayarında tutma, gerekiyorsa format at. Önceki kullandığın oyunlarda herhangi bir sisteme düşmemiş isen sıkıntı olmaz.

Он живет один умирает один
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban riski olacağını sanmıyorum dostum. Fakat hilenin güncellemelerini ve LoL'un güncellemelerini iyi takip etmen gerekiyor. Benim bildiğim bu kadar umarım yararlı olmuştur
Post automatically merged:

Ban riski olacağını sanmıyorum dostum. Fakat hilenin güncellemelerini ve LoL'un güncellemelerini iyi takip etmen gerekiyor. Benim bildiğim bu kadar umarım yararlı olmuştur
İyi Forumlar.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zannetmiyorum tabi riot bu belli olmaz valarontta bile hile açtıklarını tespit ettikleri 2 kişiyi banlamışlar. :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hiç belli olmaz kardeş o el algılamıştır belki direkt hileyi ama düşük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...