League Of Legends FPS sorunu çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eline sağlık paylaştıkların çok doğru.
Birde driverlar güncel tutulsa yeterde artar . Hala bunları yapıp artmıyorsa yeni donanım alınması şart.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ayrıca görev yöneticisi ayrıntılar kısmından valoranta öncelik verilebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sağol böyle bir şey arıyodum, hiç güncel bulamamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sağ ol valla ben de pc de sıkıntı var sanıyordum ayarlarda sıkıntı varmış

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben tarayıcıyı kapatınca fps 30 40 artıyor müzik falan dinleyemiyom o yüzden

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lolde fps sorunları işlemciden kaynaklıdır genelde. İşlemcinizin sıcaklığıklarını kontrol edin 75 derece ve altıysa problem sıcaklıktan değildir. daha güçlü bir işlemci almanız gerekmektedir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.

Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.

Genel kısmından
VCWpPp.png

Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak

Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
VCWzun.png

3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)

4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir

5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
VCezqR.png

Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.

6-) Arkadaki programları kapatın

7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.

:cool: görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız

Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.

EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:
optimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
reiz beton yetmez valla saol fpsm baya düşük

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.

Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.

Genel kısmından
VCWpPp.png

Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak

Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
VCWzun.png

3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
burdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)

4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir

5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
VCezqR.png

Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.

6-) Arkadaki programları kapatın

7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.

:cool: görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız

Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.

EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:
optimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
bu arka plan siyah olayı çok saçma değil mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ram temizleme bilgisayarı yavaşlatabilir yazıyor internnete

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende fps 100 olarak gözüküyor fakat oyun takılıyo özellikle tf lere girince oyun donyuo fps 99 oluyo 100 oluyo fakat hareket etmiyo onun çözümünü biliyomusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...