knk max fps her zaman daha iyidir gece gündüz lolcü biriyim ben dsaha fps daha iyi benceolm tmm knka 240 pfs alıyosan nie düşük çekiyon ki knkam
öyle bi sorunla karsılasmadım. karsılasırsam etiket + konu paylasırımben her zaman alınca siyah ekran hatası alıyorum
o nasıl bişey ilk defa duyuyorum ama belki ekran kartını kullanımı arttığı için fps inde artıyordurBende Grafikleri kısıyorum fps düşüyor arttırıyom fps artıyor neden oluyor bu ?
reiz beton yetmez valla saol fpsm baya düşükBu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.
Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.
Genel kısmından
![]()
Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak
Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
![]()
3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)
4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir
5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
![]()
Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.
6-) Arkadaki programları kapatın
7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.
görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız
Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.
EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapoptimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
bu arka plan siyah olayı çok saçma değil miBu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.
Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.
Genel kısmından
![]()
Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak
Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
![]()
3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)
4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir
5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
![]()
Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.
6-) Arkadaki programları kapatın
7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.
görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız
Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.
EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapoptimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)