Uzman Üye
optik formda kaydırma yapma dikkat et
Sayısala daha çok önem ver sayısal kolay oluyor geneldeLGS Sınavına Girenler Birkaç Öneride Bulunabilir mi? Pişman Olduğunuz, Keşke Daha Önceden Yapsaydım Dediğiniz Birşey Varmı?
en çok korktuğum şeylerden teşekkürleroptik formda kaydırma yapma dikkat et
dikkate alacağım teşekkürlersoğuk kanlı ol sanki bütün soruların cevabını biliyormuşsun gibi davran sınav kağıdına karşı ukala ol ama aslında sadece bildiğin sorulara odaklanmalısın önceliğin onlar olsun eğer bi soru üzerinde çok fazla kafa yorarsan zaman kaybedersin süre hızlı geçer nasıl geçtiğini bile anlamazsın bu yüzden zamanı dikkatli kullanmalısın
sayısala karşı ön yargım var. çok zor görünüyorSayısala daha çok önem ver sayısal kolay oluyor genelde
Lise Giriş SınavıLGS'nin ne anlama geldiğini söyleyebilir misiniz?
tavsiye için teşekkür ederimsınav günü rahat ol girişte aramada fala hiç kendini kasma suyun şekerin yanında olsun
teşekkür ederimKankam herkesin dediği gibi Stres kontrolü ve her zaman önce bildiğin kolay yerden başlamak. Soruları dikkatli oku, kahvaltı etmeden sınava girme.
Öyle deme çok denetimli yapıyorlar sizin olduğunuz bölgeye göre değişir.knk ben başımızda polisler bile bekler dedim hoca birazda kassa uycaktı aq çok boş stress ettim sal amk ders çalış ama arkadaşların daha iyi okullara gidince zoruna gidiyo bunun intikamı olmuyo dfklgjdlfkg
ders çalış full soru çözLGS Sınavına Girenler Birkaç Öneride Bulunabilir mi? Pişman Olduğunuz, Keşke Daha Önceden Yapsaydım Dediğiniz Birşey Varmı?