LM2 ve ClientFXDB hata Çözümü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim::yazı:

Birçoğunuzun bu sorunla uğraştığınızı farkettim ve konuyu açmam gerektiğini düşündüm.

LM2 Hatası ve ClientFXDB Hatası

http://sv1.memoryhackers.org/data/attachments/2017/12/memoryhackers.org-Screenshot_11201.png

Bu hatanın sebebi Hilenin İnjectör olmamısından kaynaklanır.Şu yollara başvurabilirsiniz.

A

d7VazD.jpg

%appdata% yazdıktan sonra arayın.

ByB1XM.jpg

Bu aşamadan sonra 2.aşamaya başlayın.

B) ClientFXDB
https://memoryhackers.org/attachments/upload_2017-12-9_13-50-36-png.1183/
Bu hatayı aldıktan sonra wolftü'ın konumunu açın ve Cshell.dll ve Crest.dll (olması gerek) bu iki dosyayı silin.Ardından dediklerimi uygulayın.

Burada yapmanız gerek injectörü doğru zaman da basmanız.Öncelikle İnjectörü açın sonra oyunu açın ad ve şifre girdikten sonra Xigncode3 dolarken oyunu loadlayın.(Bu bilgisayarınızın hızına bağlı bazılarınızda çok yavaş dolabilir.)(Yavaş dolanlar ise Giriş yaparken hemen loadlamasını öneriyorum.)

Bu işlemlerden sonra Hilenin açılması gerek.Eğer bunlar da olmuyor ise Anti Virüs Programını , Windows Defender ve VPN değiştirici varsa kapatın.

:video:

Son düzenleme:
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
wolftü çok hatalar oluyor sizin sayenizde hallediyoruzz

bu oyunda hile açılıyor ama çaliştirmaya gelince açıyorum hileyi aktif yaptıktan sonra oda girmeye gelince atıyo

Üye
9 HİZMET YILI
Abi kafayı yıcem olmuyo dedın herbi haltı yaptım eror: lm2 hatası alıyom butun herkez alıyo hilemi bozuk allah aşkına duzeltin bitek bende sıkıntı yok hieldeki chat e bakın 1 herkez yazıyo bendede sıkıntı var dıye nolur duzeltın

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Abi kafayı yıcem olmuyo dedın herbi haltı yaptım eror: lm2 hatası alıyom butun herkez alıyo hilemi bozuk allah aşkına duzeltin bitek bende sıkıntı yok hieldeki chat e bakın 1 herkez yazıyo bendede sıkıntı var dıye nolur duzeltın
Ben bugün bizzat denedim oyunlara sıkıntısız giriyor. Xincode3 yüklenirken loadlamayı dene.Ayrıca wolftü Hilesi ise Konumunu açıp chell.dll ve chsell.dll dosyaları silmen gerekir.

Üye
9 HİZMET YILI
Ben bugün bizzat denedim oyunlara sıkıntısız giriyor. Xincode3 yüklenirken loadlamayı dene.Ayrıca wolftü Hilesi ise Konumunu açıp chell.dll ve chsell.dll dosyaları silmen gerekir.

sildim zaten ama olmuyo lütfen güncelleyin şu hileyi yada bana 1 yerden ulaşın yardı m edın bana nolur dc olsun skype olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...