LM2 ve ClientFXDB hata Çözümü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim::yazı:

Birçoğunuzun bu sorunla uğraştığınızı farkettim ve konuyu açmam gerektiğini düşündüm.

LM2 Hatası ve ClientFXDB Hatası

http://sv1.memoryhackers.org/data/attachments/2017/12/memoryhackers.org-Screenshot_11201.png

Bu hatanın sebebi Hilenin İnjectör olmamısından kaynaklanır.Şu yollara başvurabilirsiniz.

A

d7VazD.jpg

%appdata% yazdıktan sonra arayın.

ByB1XM.jpg

Bu aşamadan sonra 2.aşamaya başlayın.

B) ClientFXDB
https://memoryhackers.org/attachments/upload_2017-12-9_13-50-36-png.1183/
Bu hatayı aldıktan sonra wolftü'ın konumunu açın ve Cshell.dll ve Crest.dll (olması gerek) bu iki dosyayı silin.Ardından dediklerimi uygulayın.

Burada yapmanız gerek injectörü doğru zaman da basmanız.Öncelikle İnjectörü açın sonra oyunu açın ad ve şifre girdikten sonra Xigncode3 dolarken oyunu loadlayın.(Bu bilgisayarınızın hızına bağlı bazılarınızda çok yavaş dolabilir.)(Yavaş dolanlar ise Giriş yaparken hemen loadlamasını öneriyorum.)

Bu işlemlerden sonra Hilenin açılması gerek.Eğer bunlar da olmuyor ise Anti Virüs Programını , Windows Defender ve VPN değiştirici varsa kapatın.

:video:

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Loaderi açınca Temp dosyası gidiyor ise Temp dosyasını tekrar kurabilecek bir uygulama açın. Ben Teamviewer açıyorum o anda temp dosyası geliyor teamviewer açık iken hileye giriş yapıyorum sonra twyi kapatıyorum oynuyorum.

dosyaları silldim yinede olamadı kendi temp dosymadı actım olmadı abi bi yardım ya bide acınca hileyi temp losurde gidyor

Win+R > %appdata% > Local > Burada boş bir yere sağ tıkla "Temp" diye bir dosya oluştur.

Üye
8 HİZMET YILI
ya ben load ı felan yapıyorum oyun başlarken lm3 lm2 hatası veriyor sonra onu hallediyorum %temp %den dosyları siliyorum sonra %windir% e gidiyorum ordan perfecht mi ne onu içindeki readyboost hariç herşeyi siliyorum

sonrasında ise hileyi yeniden başlatıyorum fakat leftgame diyor oyunu silip tekrar yükle diyor bu konuda ne yapacagım bir yardım :D

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim temp dosyası yok doğru yere girdiğime eminim format öncesi win7 kullanıyordum win10 var şuan formatı yeni bir şekilde ama temp yok yardımcı olursan sevinirim

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeşim temp dosyası yok doğru yere girdiğime eminim format öncesi win7 kullanıyordum win10 var şuan formatı yeni bir şekilde ama temp yok yardımcı olursan sevinirim
Kendin kurabilirsin

hocam yanlıs anlamada kullanmak ıcın virüs programı bıle kurmadım defender da kapalı obur turlu zaten virüs diyip siliyor diğer arkadaslardada acılmıyormus sanırm windows 10 da calısmıyor

I got banned for 10 days I think the new update on the hack sByte VIP HACK got detected.
walla I had trouble constantly using it

friends don't open windows windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...