LM2 ve ClientFXDB hata Çözümü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim::yazı:

Birçoğunuzun bu sorunla uğraştığınızı farkettim ve konuyu açmam gerektiğini düşündüm.

LM2 Hatası ve ClientFXDB Hatası

http://sv1.memoryhackers.org/data/attachments/2017/12/memoryhackers.org-Screenshot_11201.png

Bu hatanın sebebi Hilenin İnjectör olmamısından kaynaklanır.Şu yollara başvurabilirsiniz.

A

d7VazD.jpg

%appdata% yazdıktan sonra arayın.

ByB1XM.jpg

Bu aşamadan sonra 2.aşamaya başlayın.

B) ClientFXDB
https://memoryhackers.org/attachments/upload_2017-12-9_13-50-36-png.1183/
Bu hatayı aldıktan sonra wolftü'ın konumunu açın ve Cshell.dll ve Crest.dll (olması gerek) bu iki dosyayı silin.Ardından dediklerimi uygulayın.

Burada yapmanız gerek injectörü doğru zaman da basmanız.Öncelikle İnjectörü açın sonra oyunu açın ad ve şifre girdikten sonra Xigncode3 dolarken oyunu loadlayın.(Bu bilgisayarınızın hızına bağlı bazılarınızda çok yavaş dolabilir.)(Yavaş dolanlar ise Giriş yaparken hemen loadlamasını öneriyorum.)

Bu işlemlerden sonra Hilenin açılması gerek.Eğer bunlar da olmuyor ise Anti Virüs Programını , Windows Defender ve VPN değiştirici varsa kapatın.

:video:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ya su nu soleyın videodakı temp dosyasındakı o klasörler yok bende ekran kartım amd

AGA ŞUNU SOLEYIN WİNDOWS 8 BİLGİSAYARIM FORMAT ATTIM YİNE OLMADI - xigncode3 DOLARKEN LOADLIYORUM LM2 HATASI GELIYOR SONRA NOT İNİT CLİNT FXDB YAZIYO OLMUYOR DEDIKLERINIZI YAPIYORUM YINE OLMUYOR - BAKIN WİNDOWS 8 BENIM KI YENI COZUM BULUN LUTFEN

SİZ TAM SONUC BULAMADINIZ YA

BEYLER LÜTFEN CEVAP VERIN LÜTFEN ERROR : LM2 VE CLİNT FXDB HATASI TAM ÇÖZÜM BULUN WİNDOWS 8 LERE GÖRE VEYA BİRİNİZ BENLE İLETİŞİME GEÇSİN TEAM WİEVİER DAN İP ŞİFRE ATIM ORDAN BAKIN BANA YAPIN LUTFEN

T.E.A.M WİEVER DAN BAĞLANIN BANA YAPIN SUNU BANA LUTFEN ATIM İP ŞİFRE

Anaxinomus Lütfen Bana Yardım Et Team Wiever Dan bana yaparmısın ben butun yöntemlerı denedım olmadı format attım yıne olmadı yardım etmeni rica ediyorum - adamsınız bu memory ailesini seviyorum tek sorunum su lanet olası LM2 OFF

Anaxinomus Lütfen Bana Yardım Et Team Wiever Dan bana yaparmısın ben butun yöntemlerı denedım olmadı format attım yıne olmadı yardım etmeni rica ediyorum - adamsınız bu memory ailesini seviyorum tek sorunum su lanet olası LM2 OFF

YANLISIKLA BİŞE OLDU SPAM ATTIM KB LUTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN
Kardeş Bendede LM3 Veriyor Boşa Uğraşma Çaresi Yok Hilesiz oynucan.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çözemedim lütfen yardımcı olun normal wolftü da açılmıyor xigncode gelmiyor hileyle lm3 hatası veriyor lütfen yardımcı olun

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
normalde formda pasif olurum ama bu işime yaradı teşekkürler :I

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hocam Arkadaşlar Haklı 3 Tane PC de Denedım Wİn 10 Win 7 Win 8 Hiç birinde olmuyor LM HATASI Alıyoruz durmadan sonrada log veriyor Oluyor diyorsunuzda bu arkadaslar gibi bende mağdurum videodaki herşeyi yaptıgıma rağmen gene olmadı. Siz yaparmıyorsunuz diye birşeyde yok yıllarımı verdim bu çözümlere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...