Lm3 hatası çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lm3 hatasının çözümünü sonunda bulmayı başardım arkadaşlar.
Çözüm : Çalıştır : Temp İçindeki her şeyi silin silinmeyenleri atla diyerek geçiniz. Sonra
Çalıştır : %temp% İçindeki her şey silin. Sonra Bu bilgisayar giriş yapıyorsunuz sonra windows adlı dosyaya giriş yapıyorsunuz Sonra
Prefetch Adlı dosyanın içindeki her şey siliyorsunuz. En son olarak Çalıştır : %appdata% ordan locale giriş yapıyorsunuz İçerisindeki temp dosyasını siliyorsunuz İşlem tamamdır. Sonra hile loaderini açıyoruz Çalıştır : %appdata% Giriyoruz Locale giriyoruz o sayfadaki boş bir yere sağ tık yaparız yeniye basıyoruz ve klasörü seçiyoruz klasörün ismini temp olarak değiştiriyoruz.
Lm3 hatası ortadan kalkmıştır. Herkese teşekkür ederim. Yapamayanlar olursa bir ayrıntılı bir video çekebilirim.

Üye
10 HİZMET YILI
Anime-y-z-sa-maskesi-yak-kl-boy-guy-comic-karikat-r-fan-sanat-SY03-Odas.jpg_640x640.jpg
Aynısı bende de oldu kankalar ben şöyle çözdüm; 1 - %appdata% çalıştırın 2 - Abode klasörüne tıklayın 3 - Flash player adlı dosyayı kopyalayın ve masaüstünüze yapıştırın. 4 - Sonra klasörün İÇİNDEKİ Flash Player dosyasını silin. 5 - Oyuna 1 defa giriş yapın ve çıkış yapın. 6 - Masaüstüne attığımız Flash Player dosyasını 2. adımdaki Abode klasörüne tekrar yerleştirin. 7- Bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda sorun düzelmiş olacaktır.. -ßy ᖴค丅คŁןtץツ 㟼鿄㦵 ☾✮

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bende temp dosyası çıkmıyor lm3 hatası verıyor. yapamadım masa üstünde oluyor ama leptopta olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende de aynı sıkıntı var çözemedim.

windows 10 yumlulukla çalıştırdınmı windows 8 diyor nasıl giderebiliriz sorunu.

Üye
8 HİZMET YILI
Prefetch Adlı dosyaya girerken yönetici izni istiyor ordakileri silersem Sıkıntı olmaz demi eminsiniz?
ve birşey daha Prefetch bizi kayıt altına alan birşey değilmi silersek oyunlar daha yavaş Açılmazmı yeniden kayıt ettiği için
cevaplarsanız sevinirim.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LM3 Hatası alıyorum bütün yazdıklarını yapmama rağmen hata geçmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...