Onaylı Üye
kanka anlayamazsın diye biliyorumMerhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
Ek olarak hesap ban yerse SC'den mi yoksa bot'dan mı yediğini nasıl anlayacağım?
Merhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
Ek olarak hesap ban yerse SC'den mi yoksa bot'dan mı yediğini nasıl anlayacağım?
20tlye satan bi site var eğer bottan ban yerse hesap tekrar yenı hesap veriyolarMerhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
bot hesaplar genelde giriş seviyesi botlarda kasıldığı için takımına gelen diğer 4 kişide bot olacaktır kimse kimseyi raporlamadığı için ban yemez hesaplar ben 30 lvl olarak alıyorum şuana kadar bi sorun olmadı bende sc kullanmazsan ban yeme olasılıkları çok düşüktürMerhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?