LoL bot ile kasılan hesaplar banlanıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
Ek olarak hesap ban yerse SC'den mi yoksa bot'dan mı yediğini nasıl anlayacağım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Scripti internet üzerinden parayla satılan bot hesap satın alıp oynamayı düşünüyorum fakat bot hesapların ban durumu nedir?
Ek olarak hesap ban yerse SC'den mi yoksa bot'dan mı yediğini nasıl anlayacağım?
kanka anlayamazsın diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bot hesapların ban durumundan habersizim ama lpreborn hilesiyle oynuyorum şuan bayadır ve ban yemedim. daha önce de kullanmıştım yani lprebornda ban durumu yok benim kanaatimce. ban yersen muhtemelen bot hesaptan yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir çok kişi bot hesap satıyor fakat bunların hepsi aynı tarzda mı kasılıyor, ona göre seçim yapıp alacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hesabın uzaklaştırılma nedeninde 3.parti yazılım der eğer hileden ban yersen bot hesapta da mı aynısını diyor bilmiyorum ama eğer aynısını diyorsa anlayamazsın en fazla ben hangi üçüncü parti yazılımdan ban yedim diye ticket atarsın :D

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgilendirme yanlış, bot programları da üçüncü parti yazılım programı olarak geçtiği için ban riski illaki olur. Kesin banlatmaz diye bir şey yok. - Moderatör tarafından bu not eklenmiştir.
bot hesap asla ban yemez emin olabılırsın Scriptten ban yersin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tamamdır baylar sağolasın, yersede allah allaha emanet.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ben bot hesap kullanıyorum. 4. Hesabım bu hile dt olduğu zaman ondan ban yiyorum. Bot hesaptan hiç ban yemedim. Bence sende yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bot hesap ile neden ban yediğini anlamıyorsun bazen programdan da olabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anlaman imkansız ve hiç güvenilir değil. Benim fikrim almaman yönünde.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam bot alana kadar sc ıle kendın kas hem zevklı olur hemde ban yersen neyden yedıgını bılırsın en azından :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çoğu bot hesap yapay zeka oynayarak kasılıyor ve bunlarda eğer üstün kda lara veya herhangi bir script açılımında (özel lobi bile olsa) banlatıyor. (test edildi onaylandı :D )

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben kendim de botlu hesap kasıyorum henüz ban yiyen hiçbir bot hesabım olmadı yaklaşık 15 tane kullandım, kasıp sattım.Elbette riski var ama yok denecek kadar az diyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben bu şekilde hesabı elmasa kasmıştım sonunda ban yemiştim fakat büyük ihtimalle sc'den dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
20tlye satan bi site var eğer bottan ban yerse hesap tekrar yenı hesap veriyolar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bot Hesaplar Replenirse Yiyo Anlaman Zor Belki Tickettan Cevap Verirler Ama Deymez

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bot hesaplar genelde giriş seviyesi botlarda kasıldığı için takımına gelen diğer 4 kişide bot olacaktır kimse kimseyi raporlamadığı için ban yemez hesaplar ben 30 lvl olarak alıyorum şuana kadar bi sorun olmadı bende sc kullanmazsan ban yeme olasılıkları çok düşüktür

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bot hesaplar kanka tr de kolay ban yiyor farkediliyor çünkü eğer karşılaşma geçmişine bakarlarsa

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
o hesaplar satılırken satıcı mesuliyet kabuletmiyor ama ben 0'dan yeni hesap açtığımda botlarla maç atınca benim takımıma da botla kasılan hesaplar denk geliyor sürekli bu bayadır böyle demekki banlanmıyor. bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...