LoL bottled hesap hileden banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar zamanında kendi elimle 30 levele kastığım EUW hesabım var, tanıdığım bazı script bağımlıları eğer botted hesap değilse kolay kolay ban yemezsin dediler. Ben de EUW hesabımı script ile kasmayı düşünüyorum. Ban yer mi sizce? Ek olarak TR'de "NEKROFİLİ AHMET" diye botted hesabım var. Sion scripti ile esnekte platin 4'e kadar çıkarıp tek çiftte de Silver 2 yapıp salmıştım. Herhangi ban sıkıntısı olmadı, EUW'da aynı şekilde devam edersem ban yer mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla düzenli gelen ban dalgaları ile hesaplar yasaklanıyor. riot hile konularında hassas olduğu için hesapların en sonunda ban yemek zorunda olduğu düşüncesindeyim.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hilede her zaman ban riski vardır bunu göz önüne alarak kullanmalısın. Ek olarak forumda aylarca kullanıp ban yemediğini söyleyen kullanıcılar da var fakat dediğim gibi o ban riski her zaman var. Bir de sc ile bot ile kullandığın hesabın nickini açıktan yazmanı tavsiye etmem raporlayabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani illaki ban riski var euw ile tr farkediyor mu bilmiyorum belki euw da daha çok reportlayabilirler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yani benim düşüncem açıkca şimdiye kadar ban yememişsin knk şimdi mi yicek sin aç gir oyna

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka west de daha fazla script kullanılıyor ve ban yeme oranı daha az
tr den daha safe kullanırsın yani

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyun kurallarına aykırı bişey yapıyorsun zaten hile kullanarak tabi lprb ile ban yemek cok zor... fakat unutmayalım euw calısanları reportlara bakıyor yani bi tık legit olursanız faydası olur. trde 3 aydır rage oynuyorum sorun yok euwde 1 haftaya ban yedim rage kulllanarak.

UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eninde sonunda illaki ban yersin knk biraz havam olsun falan diosan git kas ama eninde sonunda ban yiceksin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konuya gerekli cevaplar geldiği için konu kilitlenmiştir. Her hilenin az da olsa ban riski vardır, ana hesabınızda hile kullanmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...