Lol elmastan mastere nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba şuanki ligim elmas 2 graves ve evelyn oynuyoryum master a nasıl çıkabilirim nelere dikkat etmem gerekir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Takim halinde oynamaya bak tek oynayip tek basina bi yerlerde ölme ejderlere cok onem verin gorusun iyi olsun ve en onemlisi seni campleyecek one gecirecek bi duo

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
agabak bir team kur ve cidden iyi oynayan kaybettiğinde takımına sovmeyen kişileri alın yada öz eleştiri yapabilen kişiler olsun teamında ve ejderler onemli onları alın sana tavsiyem teamından biri iyi gang atsın alın oyunu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
agabak bir team kur ve cidden iyi oynayan kaybettiğinde takımına sovmeyen kişileri alın yada öz eleştiri yapabilen kişiler olsun teamında ve ejderler onemli onları alın sana tavsiyem teamından biri iyi gang atsın alın oyunu
kanka soloq için sormustum 5v5 takımı için degil ama genede teşekkürler :)Z

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ciddi konuşcaksada farmla güçlenen deilde kolay gank atan çarlar oynamak daha mantıklı deilmi hecarim zac gibi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bana göre taşıyıcı jungle oynamaya gerek yok trde isterlerki farm yapma gank at :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
o işler oyle olmuyor usta adam 2 1 3 gidiyosa farmı azdır
ama 14 1 5 gidiyosa farmı coktur
#herşeykilldeğilfarm
ben şu anlamda söledim zaten takıma illa bikaç tane boosted gelicek amaç zac alıp az farm çok gank atmak eğer gidip zacle farm yaparsan ve o boosted kastırırsa zacla bile oneshot yiyecen :D

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Takım oyununa önem verip picklere göre ya taşıma potansiyeli olanı kastırıp (bunu yaparken diğer laneler düşmesin dikkat et) ya da kendin kasılıp taşımaya önem vermelisin en önemli şey objektifler ve takım oyunu

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben geçen sene plat 1 bitirdim jungle oynarken camplarını gank dan daha çok önemse özellikle graves isen orman dön karşı ormanı cample red buff un varsa o zaman gank at tabi çok acil değilse

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Karşı ormancıya oynayıp gözüne bi lane kestirmen lazım onu kastırman lazım düşük elolarda değil de yüksek elolarda duo çok önemli bi detay bence güzel oynayan oyun bilgisi çok iiyi olan bi duo bul mümkünse mid veya bot oynasın bu kişi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
totem görüş takım huzuru bozma ve bide jung pren olması lazım daha iyi lig atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
güzel totem görüş ve takıma saygılı ol script aç veya

Üye
5 HİZMET YILI
oynadığın heroları değiştirmelisin örneğin evelyn 6lvl a kadar gang atabilmesi çok da mümkün değil karşı jung a göre yavaş kalacaksın ve karşı takım daha çok gang alacak öne geçecek khazix gibi daha hızlı mobil heroları oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...