Lol elmastan mastere nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bence master yi rahat taşır skiller docluyo zaten

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bence jungıl yada mid main olarak daha kolay atlanır

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka takım önemli büyüdünüz saldırıcı nız destekçiniz tankınız olmalı ilk 6 dakika boyunca sil vermemek önemli ne olursa olsun ölmeyin kulede vermeyin bol bol kule açık alan ne kadar çabuk daralırsa oyunu kazanmak o kadar kolay olur ama bunu ölmeden yapın 6 dakika Belki çok olur ama ilk 3 dakika 4 dakika zaten ormancının 3 dakika içinde 4 dakika içinde ormancının çıkması gerekiyor artık hazır bir halde toplu savaşları dikkat edin tek girmeyin bir kuleyi açtıktan sonra oradan hemen uzaklaştır Çünkü oraya geleceklerdir hemen henüz en altta Esan en yukarı kuleye çık hemen o kuleye açmaya çalışın seri bir şekilde tek başına oynayabilecek sağlam bir büyücü de alın ilk 3 dakika tek başına tutabilmesi lazım kuleyi 6 dakika ve oyun boyunca da mümkünse tek başına kule tuta bilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
video izle knk yada direk script aç winle ^^
Post automatically merged:

her hero nun gücü farklı seviye ve belli dakikalardan itemlerden sonra güçleri belli oluyor oyunu ne kadar çok oynarsan anlıcaksın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
haklisin 6lvldan sonra rank kolay

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum cek fiorayı sc ile cok rahat lig atlkarsın ben fio ile bronzdan gold 2 ye 1 haftada cıkmıştım dostum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knk 2 side takim oyunu karakteri takimla gireresen hizli hizli atlarsin ligleri

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Harita takibi yapıp karşı tarafın konumlanmasına dikkat edebilirsin ve tavsiyem 5 pre girmen çok fazla troll player var yüksek elolarda bile totemleri kullanmayı unutma bunlar klasik ama önemli şeyler

Üye
8 HİZMET YILI
Kankam yüksek elo insanların düşük eloda oynadıkları maça bak, stratejilerini kap.

Üye
5 HİZMET YILI
aga jungle da ya free killi alıcan ya gank atmıcaksın zaman kaybetmemek çok önemli sadece orman kampı kesmen karşı jungleyi öne dusurebilmen bile sana zafer aldırtır

♥ ҡąŗą ɠöẕℓüɱ şε√εɱεđïɱ ♥
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kanka En önemli Lane bence Mid Neden mi ? çünkü farmda öne geç karşı midi düşür en önemlisi görüş yerlerini iyice ögren word at bota gank at eger bot lane geride ise yoksa topada çıkabilirsin Ben mide zedde elmas 2 ye kadar çıktım Gene sen bilirsin .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
farm ağırlıklı değil de gang ağırlıklı oynarsan kazanma durumun yükselebilir karşı tarafı geriye düşürürsen hem sen cs de geri kalmazsın hem takımın koridorda üstün olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...