Onaylı Üye
böyle ban risski yüksek oluyor başka hesap satın alabilirsin ve öyle yapabilirsin
kullanmadan önce silip yükleyip tamamen temizlemeliyim ve mainime geçeceğimde de en baştan silip tekrar yükleyecğeim değil mi?hesaba giriş yapmassan kafan rahat olsun ben kullandım hatta sc kullanmayı bıraktıktan sonra main hesabıma girdim ve bişey olmadı lolü silip yüklemeyi unutma
aynen mainime girmeden script kullanmak istiyorumböyle ban risski yüksek oluyor başka hesap satın alabilirsin ve öyle yapabilirsin
Çok teşekkür ederim, harika bir bilgilendirme oldu benim için. Main hesabımda hile kullanmayacağım asla, o gün script ile oynayıp çıktım, sc kapatıp mainime geçsem riske girmiş olur mu main hesabım? İlk defa kullanacağım ve bu yüzden stresli/gerginim bu konudaÖncelikle main hesabına hiç girme. Fresh hesaplar şu sıralar ban yiyor aklında bulunsun. Şu sıralar dereceli oynamanı tavsiye etmem o yüzden.
LoL'de ip ban yok sadece hesabın banlanıyor. Yinede içinin rahat etmesi için fresh hesapta sc açtıktan sonra günün sonunda şunları yap
C:\ProgramData\Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını sil
C:\Kullanıcılar\User\AppData\Local\Riot Games klasörünü tamamen sil
C:\Riot Games\League of Legends\Config ve Logs klasörünü tamamen sil
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi sil
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi sil
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi sil
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi sil
Bunları her gün oynamayı bitirdikten sonra yaparsan iyi olur. Ama dediğim şu sıralar botted hesaplar ağır ban yiyor scriptsiz oynasa bile haberin ola
Kostüm dolu main hesabı riske atmakta mantıklı değil. En mantıklısı ucuza kostümsüz bir handmade hesap satın almak
geçmiş olsunkötü sözden ban yedim
Yok main hesabın tehlikeye girmez. Yinede bir temizlik yapman iyi olur main hesaba girmeden önceÇok teşekkür ederim, harika bir bilgilendirme oldu benim için. Main hesabımda hile kullanmayacağım asla, o gün script ile oynayıp çıktım, sc kapatıp mainime geçsem riske girmiş olur mu main hesabım? İlk defa kullanacağım ve bu yüzden stresli/gerginim bu konuda
teşekkürlersc acmadigin hesabi sc kullandigin surece unut sc kullanmayi birakinca lolu sil yukle pc temizle gir sorun olmaz
çok teşekkürler <3ana hesapta oynamayın riske değmez, ikincil bir hesapta kullanırsanız ana hesabınız etkilenmez