LoL karşı takıma script geldiğinde ne yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Scriptlerin çoğu rage oynuyor zaten, bu yüzden çoğu kaybediyor. Yani açıkcası scriptin bi önemi yok oyun bilgisi önemli o yüzden yapabilcek birşey yok reportlasak da ban yemiyorlar zaten

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam zaten ben full rage oynadığım için problem yaratmıyor ve nedense karşıma sc kullanan adam çok az geldi şuana kadar max 2-3 kişi gelmiştir .

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sağ olsun Riot artık Valo dığında herhangi bir şeyler ilgilenmediği için, raporlasak da ban yemiyorlar. Bu yüzden düşmüş olan lpmle ve tiltliğimle kalıyorum sadece.
Post automatically merged:

Bir de tıklamalı çarlar alırsan çok rahat kazanırsın, mesela Vi ultisi, adamın üstüne direkt olarak tıkladığı için dodge gibi bir ihtimali yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun bilgisine bagli kazanip kazanamaman veya takiminda dodge atilamayacak malzahar gibi karakterler lazim

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
şampiyona bağlı kazanıp kaybedebilirsin ben karşıya sc gelince genede fazla belli etmiyorum hafif daha iyi oynatsamda

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka elini açıp dua ediceksin şansınız varsa oyun bilginiz falan kazanırsınız

finalde kendisi kaybetmiş
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
fark edildiğinde script kullanan arkadaşın ailesi sülalesi kalmıyor biraz daha focus oynayıp kazanmaya çalışıyoz

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
focus atarsın ve zaten oyuna hakimsen oynayışın iyiyse maçı her türlü kazanırsın

Üye
3 HİZMET YILI
Script in Mantığını bildikten sonra kötü yanlarını adama karşı kullanabılırsın oynadıgı heroya da bağlı ama oyun bilgin iyiyse fightsız da kazanabilirsin.

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
focus genelde kazandırır

Üye
3 HİZMET YILI
Sürekli all chatden darlayıp sc yi kapattırana kadar yazıyorum bide şöyle bişey var 1 değil 2 3 sc bile gelebiliyo o baya skıntı zaten öyle olunca geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...