LoL karşı takıma script geldiğinde ne yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben direkt olarak sc kapa 5 kişi replicez seni space basmak zor mu knk felan yazıyorum :DDSFSDG

Üye
3 HİZMET YILI
çok çabuk tilt oluyom ben kinlenip onu focusluyom fight atıp atıp oyunu lose aldırıyom istemsizce :D
Post automatically merged:

sayendede fixleniyor hile işte belli etmeden oynasanız fixlenmezdi
ne güzel işte xd
Post automatically merged:

ben direkt olarak sc kapa 5 kişi replicez seni space basmak zor mu knk felan yazıyorum :DDSFSDG
kanka adam ban yemekten korksa sc açmazdı zaten repten korkmaz yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyundan çıkıyorum en basit yöntem bizde yokki baba yok bizde

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gerçekten hile olduguna eminsem raporlarım. kim daha iyi hileyi kullanırsa o kazansın :D

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam takımı kışkırtıp oyun sonu rapor atıyırıyorum genelde kendim kullansamda rakip rakiptir genelde oyun bilgine kalıyor şartlar eşit olunca birazda takımın iiyi olcak

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aynı şekil devam ediyorum oynamaya var yok bi fark yok

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
scriptlerin çoğunun oyun bilgisi en fazla gold plat elo oluyor eğer oyunu biliyorsan kazanması zor ve lateye uzatmaman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben genelde legit oynarım, kendim oynamaya çalışırım ama bazıları her şeyi açık şekilde oynuyor, bunlara karşı ne yapıyorsunuz?
legit oynasan bile adam yediremeyip script der o yüzden legit diye bişey yok lolde karşıma script gelmişdi ben dedim adama sc sin diye adam elonda ayağınla oyuyom falan diye boş yapdı aynı maçda bende hile açıyordum adamı ticketle banlattım ben banlanmadım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Net olarak sc olduğunu biliyorsan lane değiştir. Raporla. Ve sessizce oynunun bitmesini bekle. Çünkü sen hileyi kökledikçe diğeri de kökleyecek. 2niz birden ban yiyeceksiniz
tersi bro legit oynicam diye kendini yoracak kimse de ban yemeyecek olan legit oynayanın lpsine olucak açın ragemod

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyun bilgisine bagli kazanip kazanamaman veya takiminda dodge atilamayacak malzahar gibi karakterler lazim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
legit oynayıp karşı tarafı report ederim ve reportlayın şunu hile diyip gazlarım herkesi sıyrılmak için aradan :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Mekanik oyun oynamaktansa makro bilgimi konuşturaraak oynamayı tercih ediyorum script geldiği zamanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...