LoL maçlara gelen trol sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
yanına bi arkadaş al sc li veya sc siz iyi oynayan birisini duo olsun yani yanında Trol oyuncular tr serverinde neredeyse her maç var

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yanına bi arkadaş al sc li veya sc siz iyi oynayan birisini duo olsun yani yanında Trol oyuncular tr serverinde neredeyse her maç var
Düzgün bir pre bulmak bir arakdaşım var fakat birlikte kafede oynayabiliyoruz ancak evde bilgisayarı yok sabahları oyun tamamen velet dolu

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eğer rank atlamak istiyorsan geceleri girmeye çalış
toxic kitle uyuyor genelde
Kanka veletler yatıyor ama yaşın zekayla alaklı olmadığını anlıyorsun bir süre sonra oyunuma 30 yaşında adam geliyor çocuk çocuk hareketler küfürler vs

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yani maçlarına gelmelerini engelleyemezsin. Bir pre bulabilirsin. Chati kesinlikle kapatmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Normalde ADC oynuyorum, Destek trollerden bıktığım için SOLO geçtim. En azından çoğu hero ile düzgün oynarsam 1v2 bile atıyorum yani orman bile troll gelse ben laningime bakıyorum. Yapacağın pek birşey yok açıkçası ya /sustur all yapacaksın kafan rahat takılacaksın ya da muhatap olmayıp gerekli call ları dinleyeceksin sadece.

Üye
3 HİZMET YILI
Presiz lol oynamak eziyet biraz. 2 kişi iyi oynadığı zaman 2 v5 şansın oluyor ama 1 v5 pek mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Normalde ADC oynuyorum, Destek trollerden bıktığım için SOLO geçtim. En azından çoğu hero ile düzgün oynarsam 1v2 bile atıyorum yani orman bile troll gelse ben laningime bakıyorum. Yapacağın pek birşey yok açıkçası ya /sustur all yapacaksın kafan rahat takılacaksın ya da muhatap olmayıp gerekli call ları dinleyeceksin sadece.
kanka ben her laneyi oynadım ama bir faydası yok lanemi kazansam bile oyun sonu rakip adc rakip jungle veya mid tekliyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maçıma sürekli trol adamlar geliyor ve oyunu kaybediyorum. Oyun bilgisi olarak gerçekten iyiyim, birkaç arkadaşım script kullan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
açıyorsun yeni bir acc alıyorsun yanına peaki yüksek sağlam birini kasıyorsun mastera. tabi bu dediğim westte. trnin her elosunda troll var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka tr sunucusunda çok var aklın varsa west geç takıl orda yani önüne geçilmez bence

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka tr serverinde gelmesi normal weste geç veya oyundan cidden sıkıldıysan yan çarında felan scriptle lig kasabilirsin zevk almak istiyorsan

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bro sen küfürleşme mutele geç ztn tr serverinde engellenebilicek bir şey değil üzgünüm

Üye
3 HİZMET YILI
Trollerin bitme ihtimali yok günde banada enaz 1 kez geliyorlar script kullanırsan küfür etmek zorunda kalmazsın benim gibi bende kullanmaya başlayınca etmicem inşallah günaha girmiyelim boşa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...