LoL neden bu kadar bağımlılık yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bagimlilik yapiyor kanka kazandikca kazanasin geliyor ve oynayasi oluyor insanin bir de insanlarla online oynadigin icinde onlar seni oyunun icine cekiyor o yuzden birakmak daha da zorlasiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben yılllaaar yılllaaaaar önce oyuna girmeyeyim diye o kadar para yatırdığım hesabı bide eu ya taşıdıydım hile açtım lambur lumbur oynadım banlanmadım. sitede skin hilesine adam detected yazmış onu indirdim sırf ban yiyeyim diye yedim rahatladım daha da girmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Biraz farklı oyunları dene hele hikayeli oyunlar o zaman farkı gorursun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka şöyle anlatım bizler oyunlarda pvp seven insalariz zaten moblarla ofline oyun oynayacak olsak gider başka oyunlar oynardık rekabetçi bir yapımız var başka oyunlar gibi yıllarca farm yapıp ufak çaplı itemler alıp pk da atmiyorsun bu yüzden LoL 1 numara bir oyun

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yapıcak baska bisey yok cunku stres atıyorsun kufur falan sarıyor sen onu bıraksanda o seni bırakmıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kaybedince cok zevksiz kazanınca cok zevkli oluyo çünkü

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence kazandığımız zaman ki duygudan dolayı bağımlı olmuşuz :d gerçi 2 haftadır oynamıyorum ama

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardo mevzu lol'de geçirdiğin süreyi başka birşeyle doldurmak. Ben de hep arkadaşların hatrına 1 ay oynayıp sonra tekrardan salıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu alışmakla alakalı bir durum, alışkanlık zihinsel bir durumdur kendini eksik hissedersin ve vaktini ona/o şeye adamak istersin bunun çözümüyle alakalı 21 gün kuralı gibi bir alışkanlıktan kurtulma diyeti vardı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sinir krizi de geçirsek oyun artık ruhumuza işlediği için bağımlılık yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sadece 1 yıl ara verdim bırakmak için hesabı bile sattım gel gör ki tekrardan oynamaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...