Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bagimlilik yapiyor kanka kazandikca kazanasin geliyor ve oynayasi oluyor insanin bir de insanlarla online oynadigin icinde onlar seni oyunun icine cekiyor o yuzden birakmak daha da zorlasiyor
ben yılllaaar yılllaaaaar önce oyuna girmeyeyim diye o kadar para yatırdığım hesabı bide eu ya taşıdıydım hile açtım lambur lumbur oynadım banlanmadım. sitede skin hilesine adam detected yazmış onu indirdim sırf ban yiyeyim diye yedim rahatladım daha da girmiyorum
Kanka şöyle anlatım bizler oyunlarda pvp seven insalariz zaten moblarla ofline oyun oynayacak olsak gider başka oyunlar oynardık rekabetçi bir yapımız var başka oyunlar gibi yıllarca farm yapıp ufak çaplı itemler alıp pk da atmiyorsun bu yüzden LoL 1 numara bir oyun
bu alışmakla alakalı bir durum, alışkanlık zihinsel bir durumdur kendini eksik hissedersin ve vaktini ona/o şeye adamak istersin bunun çözümüyle alakalı 21 gün kuralı gibi bir alışkanlıktan kurtulma diyeti vardı