- Moderatör
-
önemli tabii ki kanka her zaman önemli oyun bilgisiLoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
yanonda pren olsun elmas falan olursun rahatOyun bilgine ve oynayışına göre değişir forumda mastera kasalarda olmuştu.
evet onemlıLoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
İyi bilen bi premade şansı arttırır ama yine iş sana bakıyoryanonda pren olsun elmas falan olursun rahat
baba maçı taşıyom aptallar feedliyor gidiyor duo olmadan kasılmıyor golda çıksam devam ederimde goldada çıkamadım5aydır silver mı gel beraber kasalım o neymiş
yatakım çok berat ben şu an duom la trol üne giriyoruz trol yapmaya ama trol yaparken maç kazandırıyoruz duom jg ww oynuyo 20+ leş ben yasou mid 10+ leş alıyoruzbaba maçı taşıyom aptallar feedliyor gidiyor duo olmadan kasılmıyor golda çıksam devam ederimde goldada çıkamadım
herodan heroya değişir oynayışının etkisi var ama bazı çarlarda çokta önemli değilLoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
kanka script oyun bilgisi olmadan hiç bi işe yaramaz zaten plat 2 ye cıktıysan rahat dia veya masteri görürsünLoL'de hileyle bir haftada maksimum hangi ranka çıkılır? Fresh account ve scriptsiz West sunucusunda Platin 2'ye kadar çıktım. Oyun bilgisi script açıkken önemli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?