atmak mı ?? neden böyle bir durum için atayım ki? ban wave diye bir şey yok delected olduğun gibi oyun otomatik banı yapıştırır. reportlanırsan izlenir banı yapıştırır. Kullandığım sc legit titreme yok miss click yok. günlük güncellendiği zamanlar oluyor ilgililer yani para veriyorsun hizmet alıyorsun. free hileden ne gibi hizmet bekliyorsunuz??gençler cidden sizde sıkıntı var ben tr de oynuyorum esnek girdim bugün hiç banlanmadım sizlerde sorunn olabilir yada lvl farkı olabilirEkli dosyayı görüntüle 72397
Post automatically merged:
kardeşim ban wawe diye birşey var herkes doğru konuşuyor belkide insanları dediği doğrudur bu hile banlatmıyor ben ban yemedim ya karakter meselesi yada evade meselesi burda kendini gelipde ben 40 dolara hile kullanıyorum işte ban yemedim felan filan atmana gerek yok
geçmiş olsun kral dokanır insanabugün 380 seviye hesabım banlandı bedel ödendi lolden elimi ayağımı çekmek için bütün hesaplarımı banlatmaya çalışıyorum
free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsunatmak mı ?? neden böyle bir durum için atayım ki? ban wave diye bir şey yok delected olduğun gibi oyun otomatik banı yapıştırır. reportlanırsan izlenir banı yapıştırır. Kullandığım sc legit titreme yok miss click yok. günlük güncellendiği zamanlar oluyor ilgililer yani para veriyorsun hizmet alıyorsun. free hileden ne gibi hizmet bekliyorsunuz??
beni sinir ediyodu oyun çok önceden karar vermiştim buna ama kıyamamıştım son attığım maçlar sağolsun sonunda yaptım dolu hesapdı gram umurmda olmadı ustageçmiş olsun kral dokanır insana
neyin kafasındasın bilmiyorum ama dostum bu forumu sadece hile kullanmak diye kafanda kurmuşsun süper üyesin bir de yazık ne o valo hack için mi yorum kastın?free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsunnasıl bir olay bu
çok haklısın parayla onca yer satıyorfree hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsunnasıl bir olay bu
bi mantığa öyle ama devamlılık olmadıktan sonra iyi olsan ne olurbelli edersen banlanırsın dıyorlar bellı etmezsen iyi olamazsıniyi olmayacaksanda ne gerek var hıleye
ya dostum iki ucu b*klu değnekbi mantığa öyle ama devamlılık olmadıktan sonra iyi olsan ne olur
hırs yaparsan ben şu olcam bu olcam diye scriptle oynarsan zevk alamazsın ama oyunu hileli oynadığın için mutlu olursan o zaman zevk alırsın tamamen hileden ne beklediğine bağlı eğer ki zaten oyun bu tarz yazılımlarla rank kasılmasına izin verseydi oyun bu durumda olmazdı kanka wolftü gibi olurduya dostum iki ucu b*klu değnhı
dostum forumu sadece free hile kullanmaktan gören kafalarsınız allah yardımcınız olsun..çok haklısın parayla onca yer satıyor
konularıma bakarsan sadece hile için kullanmadığımı görürsün ki bu forumda ikinci hesabım ilk hesabımı hatırlamıyorum idsini normalde bilgilendirici şeyler paylaşıyordum ama son zamanlar aktif olamıyorummdostum forumu sadece free hile kullanmaktan gören kafalarsınız allah yardımcınız olsun..
aslında sana katılıyorum ama insan bir süre sonra kaptırıyor kendini gerçekten iyi sanıyor ve lig kasmak istiyor bu bir hielci hastalığı sanırımhırs yaparsan ben şu olcam bu olcam diye scriptle oynarsan zevk alamazsın ama oyunu hileli oynadığın için mutlu olursan o zaman zevk alırsın tamamen hileden ne beklediğine bağlı eğer ki zaten oyun bu tarz yazılımlarla rank kasılmasına izin verseydi oyun bu durumda olmazdı kanka wolftü gibi olurduyani kısacası oyna sc ile ban ye yine çar aç yine ye olacak bu en fazla iyi oyunlar D:
ee o zaman neden adamın ''free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsunkonularıma bakarsan sadece hile için kullanmadığımı görürsün ki bu forumda ikinci hesabım ilk hesabımı hatırlamıyorum idsini normalde bilgilendirici şeyler paylaşıyordum ama son zamanlar aktif olamıyorumm
ban yiyeceğini bile bile hayıflanıyor kişiye özel sc yapanlar var onlara bakabilir?ee o zaman neden adamın ''free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsunnasıl bir olay bu'' dediği şeye ''çok haklısın parayla onca yer satıyor '' yazıyorsun dostum ?
tamam zaten ben private kullanıyorum ve kullandığım sezondan beri ban yemiyorum o sana yazdığım adam da buna laf ediyorban yiyeceğini bile bile hayıflanıyor kişiye özel sc yapanlar var onlara bakabilir?
valo pick hile için kasmadım zaten valoda 5 yıl banlandım ne anlatıyorsun .DDneyin kafasındasın bilmiyorum ama dostum bu forumu sadece hile kullanmak diye kafanda kurmuşsun süper üyesin bir de yazık ne o valo hack için mi yorum kastın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?