Lol script Ban HK. Görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
gençler cidden sizde sıkıntı var ben tr de oynuyorum esnek girdim bugün hiç banlanmadım sizlerde sorunn olabilir yada lvl farkı olabilirEkli dosyayı görüntüle 72397
Post automatically merged:

kardeşim ban wawe diye birşey var herkes doğru konuşuyor belkide insanları dediği doğrudur bu hile banlatmıyor ben ban yemedim ya karakter meselesi yada evade meselesi burda kendini gelipde ben 40 dolara hile kullanıyorum işte ban yemedim felan filan atmana gerek yok
atmak mı ?? neden böyle bir durum için atayım ki? ban wave diye bir şey yok delected olduğun gibi oyun otomatik banı yapıştırır. reportlanırsan izlenir banı yapıştırır. Kullandığım sc legit titreme yok miss click yok. günlük güncellendiği zamanlar oluyor ilgililer yani para veriyorsun hizmet alıyorsun. free hileden ne gibi hizmet bekliyorsunuz??

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
atmak mı ?? neden böyle bir durum için atayım ki? ban wave diye bir şey yok delected olduğun gibi oyun otomatik banı yapıştırır. reportlanırsan izlenir banı yapıştırır. Kullandığım sc legit titreme yok miss click yok. günlük güncellendiği zamanlar oluyor ilgililer yani para veriyorsun hizmet alıyorsun. free hileden ne gibi hizmet bekliyorsunuz??
free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsun :D nasıl bir olay bu

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsun :D nasıl bir olay bu
neyin kafasındasın bilmiyorum ama dostum bu forumu sadece hile kullanmak diye kafanda kurmuşsun süper üyesin bir de yazık ne o valo hack için mi yorum kastın?

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herhangi bir yasak almadım ama sorunuza cevap vermek gerekirse, evet!

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
belli edersen banlanırsın dıyorlar bellı etmezsen iyi olamazsın :D iyi olmayacaksanda ne gerek var hıleye :D

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya dostum iki ucu b*klu değnhı
hırs yaparsan ben şu olcam bu olcam diye scriptle oynarsan zevk alamazsın ama oyunu hileli oynadığın için mutlu olursan o zaman zevk alırsın tamamen hileden ne beklediğine bağlı eğer ki zaten oyun bu tarz yazılımlarla rank kasılmasına izin verseydi oyun bu durumda olmazdı kanka wolftü gibi olurdu :D yani kısacası oyna sc ile ban ye yine çar aç yine ye olacak bu en fazla iyi oyunlar D:

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum forumu sadece free hile kullanmaktan gören kafalarsınız allah yardımcınız olsun..
konularıma bakarsan sadece hile için kullanmadığımı görürsün ki bu forumda ikinci hesabım ilk hesabımı hatırlamıyorum idsini normalde bilgilendirici şeyler paylaşıyordum ama son zamanlar aktif olamıyorumm :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hırs yaparsan ben şu olcam bu olcam diye scriptle oynarsan zevk alamazsın ama oyunu hileli oynadığın için mutlu olursan o zaman zevk alırsın tamamen hileden ne beklediğine bağlı eğer ki zaten oyun bu tarz yazılımlarla rank kasılmasına izin verseydi oyun bu durumda olmazdı kanka wolftü gibi olurdu :D yani kısacası oyna sc ile ban ye yine çar aç yine ye olacak bu en fazla iyi oyunlar D:
aslında sana katılıyorum ama insan bir süre sonra kaptırıyor kendini gerçekten iyi sanıyor ve lig kasmak istiyor bu bir hielci hastalığı sanırım :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
konularıma bakarsan sadece hile için kullanmadığımı görürsün ki bu forumda ikinci hesabım ilk hesabımı hatırlamıyorum idsini normalde bilgilendirici şeyler paylaşıyordum ama son zamanlar aktif olamıyorumm :)
ee o zaman neden adamın ''free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsun :D nasıl bir olay bu'' dediği şeye ''çok haklısın parayla onca yer satıyor :D'' yazıyorsun dostum ?

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ee o zaman neden adamın ''free hileden ne gibi hizmet bekliyorsun diyorsun burda takılıyorsun :D nasıl bir olay bu'' dediği şeye ''çok haklısın parayla onca yer satıyor :D'' yazıyorsun dostum ?
ban yiyeceğini bile bile hayıflanıyor kişiye özel sc yapanlar var onlara bakabilir?

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
neyin kafasındasın bilmiyorum ama dostum bu forumu sadece hile kullanmak diye kafanda kurmuşsun süper üyesin bir de yazık ne o valo hack için mi yorum kastın?
valo pick hile için kasmadım zaten valoda 5 yıl banlandım ne anlatıyorsun .DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...