Onaylı Üye
dostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem1 ay olsun 3 ay olsun eninde sonunda ban yiyorsun yememe ihtimalin yok kısacası
ilk defa mı script kullanıyorsun? moderatör ve kurucular kendileri söylüyor mardeşimdostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem
Hocam peki bir şey sorucam ben diyelim hesabımı plat eloya kadar script ile kastım hiç rapor yemedim yada ban yemedim diyelim bu süreçte plat olduktan sonra script ile oynamayı bıraktım ileriki süreçte ban yeme riskim yine olur mu ?dostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem
Hocam peki bir şey sorucam ben diyelim hesabımı plat eloya kadar script ile kastım hiç rapor yemedim yada ban yemedim diyelim bu süreçte plat olduktan sonra script ile oynamayı bıraktım ileriki süreçte ban yeme riskim yine olur mu ?1 ay olsun 3 ay olsun eninde sonunda ban yiyorsun yememe ihtimalin yok kısacası
tabii ki de yiyorsun.Hocam peki bir şey sorucam ben diyelim hesabımı plat eloya kadar script ile kastım hiç rapor yemedim yada ban yemedim diyelim bu süreçte plat olduktan sonra script ile oynamayı bıraktım ileriki süreçte ban yeme riskim yine olur mu ?
bu kesin mi sen yedin mi daha önce ? yoksa duyum mu çünkü kimisi 14 gün 1 ay falan diyorEğerki ban yersen sınırsız perma ban yiyiceksin bunu bilerek oynamanı tavsiye ederim.
sıfırdan hesap açtım ve 1 ay boyunca ban yemedi 3-4 gün önce ban yedi, demek istediğim sende 5 ay sonra da olsa ban yiyeceksin. Yediğin zaman mesaj atarsındostum kusura bakma ama 2.5 ayımdayım ben inanmıyorum ban yiyeceğime eğerki yersemde seni haber edicem
Perma ban mı yedin pekitabii ki de yiyorsun.
ben kendi main hesabımda 1 ay kadar oynadım plat hesaptı ve ban yedi 1 yıl bile olsa eninde sonunda kesinlikle ban yiyorsun
merak ettiğim ben şimdi kullanarak hesabıma küme atlatsam ve istediğim kümeye gelsem bu süreçte ban yemsem ve bir daha script kulanmasam ileride ban yer miyim devam etmezsemsıfırdan hesap açtım ve 1 ay boyunca ban yemedi 3-4 gün önce ban yedi, demek istediğim sende 5 ay sonra da olsa ban yiyeceksin. Yediğin zaman mesaj atarsın
Ban yemen report sayısına bağlı. Reportlara göre ban atılıyor.Şimdi arkadaşlar aklıma takılan nokta şu ben hileyi açtım oynuyorum aradan 1 hafta geçti ve hala ban yemedi hesabım bu banlanma olayı nasıl gerçekleşiyor oyun içinden birisinin oyun sonunda seni hile diye raporlaması mı lazım yoksa kendiliğinden rapor yemesen de oyun bunu algılayıp ban mı atıyor ? ve ban süresi ne kadar ? bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim...
evet zaten script gibi 3.parti yazılımlar perma attırıyor ve tekrar açılma ihtimali olmuyorPerma ban mı yedin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?