Çözüldü LoL script kalıntıları nasıl temizlenebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL'de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim? Yan hesapta ban yedim PC'ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşlar LoL’de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim, yan hesapta ban yedim pc ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?
Windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:
Temp.
%Temp%
İnstaller.
Prefetch yazarak her şeyi silin, hepsi önemsiz merak etmeyin. Onaylı üye olmadığınız için windsharp kullanmışsınız ban yemek garanti zaten onda :D Windows+r tuşlarına basıp en son da %appdata% yazın ve açılan yerden WS2 klasörünü de silin. PC res atıp hayatınıza devam edebilirsiniz.
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence yeterli olmuştur ama imkanın varsa format atmayı deneyebilirsin en azından kendini sağlama almış olursun.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL’de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim, yan hesapta ban yedim pc ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?
Windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:
Temp.
%Temp%
İnstaller.
Prefetch yazarak her şeyi silin, hepsi önemsiz merak etmeyin. Onaylı üye olmadığınız için windsharp kullanmışsınız ban yemek garanti zaten onda :D Windows+r tuşlarına basıp en son da %appdata% yazın ve açılan yerden WS2 klasörünü de silin. PC res atıp hayatınıza devam edebilirsiniz.

Çözüm
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
istersen hiç bir şey silme lolde sadece injectledigin hesabın riske girer diger hesapların ban yeme gibi bir şansı veya olayı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:
temp
%temp%
installer
prefetch yazarak her şeyi silin, hepsi önemsiz merak etmeyin. Onaylı üye olmadığınız için windsharp kullanmışsınız ban yemek garanti zaten onda :D windows+r tuşlarına basıp en son da %appdata% yazın ve açılan yerden ws2 klasörünü de silin. Pc res atıp hayatınıza devam edebilirsiniz.
Sitede bildiğiniz bir log cleaner var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi komple sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat işlem tamamdır gunul rahatiyla giriş yapabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
logları temizlediyseniz ve main hesabınıza injectlemediyseniz scripti sorun olacağını düşünmüyorum hocam iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
logları temizlediyseniz ve main hesabınıza injectlemediyseniz scripti sorun olacağını düşünmüyorum hocam iyi oyunlar
Şey benim hile injectli değildi farklı bir hile kullanıyordum ama sorun olmaz dimi kullandığım hile paralıydı kod kullanarak açıyordum farkı var mıdır?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
%temp% klasörünü silmem yeterli olur yani kısacası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...