Onaylı Üye
Windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:Arkadaşlar LoL’de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim, yan hesapta ban yedim pc ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?
Windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:Arkadaşlar LoL’de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim, yan hesapta ban yedim pc ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?
Sitede bildiğiniz bir log cleaner var mı?windows+r tuşlarına basıp açılan yere sırayla:
temp
%temp%
installer
prefetch yazarak her şeyi silin, hepsi önemsiz merak etmeyin. Onaylı üye olmadığınız için windsharp kullanmışsınız ban yemek garanti zaten ondawindows+r tuşlarına basıp en son da %appdata% yazın ve açılan yerden ws2 klasörünü de silin. Pc res atıp hayatınıza devam edebilirsiniz.
format atmana gerek var mı bilmiyom ama gerek yok diye biliyomArkadaşlar LoL’de script kullandım ama şimdi sildim ve log cleanerda yaptım main hesaba girsem ban yer miyim, yan hesapta ban yedim pc ye format atmaya gerek var mı? Log cleaner yeterli olmuş mudur önerileriniz nedir?
Benim bildiğim yok ama benim yazdıklarımı yapman yeterli olacaktır.Sitede bildiğiniz bir log cleaner var mı?
Tamamdır çok sağol hileden önce bu pcyle main hesabıma girmiştim bu sıkıntı çıkarmaz değil mi hileyi kullanmadan önce modemi resetledim nolur nolmaz diyeBenim bildiğim yok ama benim yazdıklarımı yapman yeterli olacaktır.
Çıkartmaz. Hileden sonrakiler önemli. İp ban veya hwin ban atmıyor lol.Tamamdır çok sağol hileden önce bu pcyle main hesabıma girmiştim bu sıkıntı çıkarmaz değil mi hileyi kullanmadan önce modemi resetledim nolur nolmaz diye
Tamamdır sağolasınHileyi komple sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat işlem tamamdır gunul rahatiyla giriş yapabilirsin
Şey benim hile injectli değildi farklı bir hile kullanıyordum ama sorun olmaz dimi kullandığım hile paralıydı kod kullanarak açıyordum farkı var mıdır?logları temizlediyseniz ve main hesabınıza injectlemediyseniz scripti sorun olacağını düşünmüyorum hocam iyi oyunlar
kullandığın hile ud değilse yemessin yine aynı şekilde sorun olmazŞey benim hile injectli değildi farklı bir hile kullanıyordum ama sorun olmaz dimi kullandığım hile paralıydı kod kullanarak açıyordum farkı var mıdır?
ud derken undetected mıkullandığın hile ud değilse yemessin yine aynı şekilde sorun olmaz
evet dostumud derken undetected mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?