Lol script kullansam bütün hesaplarım ban yer mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayir yemez, ama hangi hesapla girdigine dikkat et eger cok hesapla ugrasiyorsan fark etmeden karisa biliyor, iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ip ban atmiyorlar diye biliyorum sadece hile açtığın hesap ban yer birlikte girdiğin hesap bile ban yemez

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk tempi ve %temp% i temizledin sürece problem cıkmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
LoL de hwid ban yok dolayısıyla kullandığın hesabın ban yer ama main hesabına girerkende bilgisayarının temp %temp% vs oraları temizle ve hileyi kaldır öyle gir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce sc kullanmadım kullanmaya hevesim var fakat main hesabımda arada kaynar mı diye korkuyorum mesela yan hesapta scyi yan hesabımda açarak oynuyorum ama scyi açmadığım zaman main hesabımda oynuyorum bu durumda main hesabım ban yer mi bilgisayarda sc var diye
lolde komple bilgisayar banı yok diye biliyorum valo da vs var ama haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yemez bence hangi hesapla girersen onla yersin görev yöneticisinden arkada lol hariç hile falan açık olmadan gir pc yi resle falan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben 4 hesapıda enjekte ettim 2 si 3 ayda yedi diyerleri 1 2 hafta içinde

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben daha önce kullandım yan hesabımda yan hesabım ban yedi ama diğer hesaplarım duruyor bende bir sorun yaşanmadı

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce sc kullanmadım kullanmaya hevesim var fakat main hesabımda arada kaynar mı diye korkuyorum mesela yan hesapta scyi yan hesabımda açarak oynuyorum ama scyi açmadığım zaman main hesabımda oynuyorum bu durumda main hesabım ban yer mi bilgisayarda sc var diye
windsharp kullanırsan yersin evet ama onaylı üye olup lpreborn kullanırsan yemezsin
hesabında arada kaynamaz merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok fazla kullandım ben. Fakat hep kullandığım hesap ban yedi hep. Diğerlerine birşey olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...