lolde komple bilgisayar banı yok diye biliyorum valo da vs var ama haberin olsunarkadaşlar daha önce sc kullanmadım kullanmaya hevesim var fakat main hesabımda arada kaynar mı diye korkuyorum mesela yan hesapta scyi yan hesabımda açarak oynuyorum ama scyi açmadığım zaman main hesabımda oynuyorum bu durumda main hesabım ban yer mi bilgisayarda sc var diye
windsharp kullanıyorsan ve ana hesabınında kaynamamasını istemiyorsan dosyalarda direkt komple windsharp scriptinin dosyası var onu sil kankaWindsharp kullanıyordum
windsharp kullanırsan yersin evet ama onaylı üye olup lpreborn kullanırsan yemezsinarkadaşlar daha önce sc kullanmadım kullanmaya hevesim var fakat main hesabımda arada kaynar mı diye korkuyorum mesela yan hesapta scyi yan hesabımda açarak oynuyorum ama scyi açmadığım zaman main hesabımda oynuyorum bu durumda main hesabım ban yer mi bilgisayarda sc var diye
kardeşim mesajları iyi oku önceden kullanıyordum dedim boş yorum yazmawindsharp kullanıyorsan ve ana hesabınında kaynamamasını istemiyorsan dosyalarda direkt komple windsharp scriptinin dosyası var onu sil kanka
Yanlış alıntı yapmışım soruyu soran arkadaşa demek istedim kusura bakma rahatsız ettiysemkardeşim mesajları iyi oku önceden kullanıyordum dedim boş yorum yazma