- Konuyu başlatan
hocam herkes aynı sürede ban yiyecek diye bir şey yok sen rage oynamışsın aşırı report yemişsin banlanmışsın senin gibi rage oynayan arkadaşların da ban yiyecektir yakındaUstam bence alakası yok. Arkadaşlarımda rage oynuyor. Ben bottingden ban yemisim diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun usta la seninki daha fenaymışNormal hocam riot yetkilileri bakıyor ben 2.5k lik valo hesabımın ban yiyisine şahit oldum dün, 3. Parti yazılımdan..
He ya güme gittik neyse sağlık olsun ne yapalım.Geçmiş olsun usta la seninki daha fenaymış
Sen bana güven, botted diyenler sallıyor. Script kullandığın maçı indirip, maç kimliği (ID) ile beraber yollamaları yetiyor yasaklanmana.Beyler yarınız bottedden ban yemişsin diyor yarınız botteden yesen oraya yazarlardı diyor. Kafam karıştı suanda![]()
You can't become verified like that. Spam is not allowed.I am trying to post 50 comments and become a verified customer
Hocam başka bir şey kullanmadım. Şu konuyu açtım bazı yorumlar yararlı oldu ama hala çözemedim. Biliyorsanız söyleyin bottingden mi ban yedim.(ne fark eder demeyin beyler ona göre devam edicem) teşekkür ediyorum.bende sizin gibiyim hocam her hangi bir ban durumu yemedim başka bişey kullanmış olabilir misiniz?
bende sizin gibiyim hocam her hangi bir ban durumu yemedim başka bişey kullanmış olabilir misiniz?
Bakalım riota ticket açtım. Hangi sebeple ban yediğimi öğrenmek için. 3 kere yazdım fakat sürekli aynı mesaj. Bu sefer biraz değişik bir dil kullandım haber veririm.97 lv bir yan hesap var aşırı belli ederek oynuyorum her oyun sc diyip ticket attıklarını soyluyorlar suana kadar sıkıntı olmadı + olarak main hesaptada kullanıyorum onla o kadar belli etmiyorum ama onada ticket attıklarını report ettiklerini soyleyenler cok oldu sen büyük igtimal botted hesapla oynadıgın için ceza aldın
hocam ne yapıyorsun da ban yemiyorsunİstediğin kadar belli et ben de aşırı fazla rage oynuyorum tabiri caizse yasuo'nun 3.q olmayan q larını bile dodge'luyorum hesabın botted'dan dolayı yemiştir muhtemelen script ud ben hiçbir şekilde ban yemedim bu zamana kadar ve yemezsin de zaten handmade hesap alsan