Lol Scriptten ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler yarınız bottedden ban yemişsin diyor yarınız botteden yesen oraya yazarlardı diyor. Kafam karıştı suanda :D

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ustam bence alakası yok. Arkadaşlarımda rage oynuyor. Ben bottingden ban yemisim diye düşünüyorum.
hocam herkes aynı sürede ban yiyecek diye bir şey yok sen rage oynamışsın aşırı report yemişsin banlanmışsın senin gibi rage oynayan arkadaşların da ban yiyecektir yakında

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Normal hocam riot yetkilileri bakıyor ben 2.5k lik valo hesabımın ban yiyisine şahit oldum dün, 3. Parti yazılımdan..

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dozunu biraz fazla kaçırmışsın :d

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Muhtemelen botted hesaptan ban yemişsin. Rage (senin kadar olmasa da :D) oynayanların hepsi duruyor çünkü hala. Ben dahil :p

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
97 lv bir yan hesap var aşırı belli ederek oynuyorum her oyun sc diyip ticket attıklarını soyluyorlar suana kadar sıkıntı olmadı + olarak main hesaptada kullanıyorum onla o kadar belli etmiyorum ama onada ticket attıklarını report ettiklerini soyleyenler cok oldu sen büyük igtimal botted hesapla oynadıgın için ceza aldın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
birde bu hesaptan birşey bekleme artık, 2013 de ilk sicrpt kullandığımda kastığım normal hesabım ban yedi geçen denedim hala açılmamış , ruhsuz riot hesabı affetmemiş , o tarihte adam öldürüp ceza evin giren adam bile şimdi çıkmıştır bnim hesap hala banlı :))

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende sizin gibiyim hocam her hangi bir ban durumu yemedim başka bişey kullanmış olabilir misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende sizin gibiyim hocam her hangi bir ban durumu yemedim başka bişey kullanmış olabilir misiniz?
Hocam başka bir şey kullanmadım. Şu konuyu açtım bazı yorumlar yararlı oldu ama hala çözemedim. Biliyorsanız söyleyin bottingden mi ban yedim.(ne fark eder demeyin beyler ona göre devam edicem) teşekkür ediyorum.
Post automatically merged:

97 lv bir yan hesap var aşırı belli ederek oynuyorum her oyun sc diyip ticket attıklarını soyluyorlar suana kadar sıkıntı olmadı + olarak main hesaptada kullanıyorum onla o kadar belli etmiyorum ama onada ticket attıklarını report ettiklerini soyleyenler cok oldu sen büyük igtimal botted hesapla oynadıgın için ceza aldın
Bakalım riota ticket açtım. Hangi sebeple ban yediğimi öğrenmek için. 3 kere yazdım fakat sürekli aynı mesaj. Bu sefer biraz değişik bir dil kullandım haber veririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İstediğin kadar belli et ben de aşırı fazla rage oynuyorum tabiri caizse yasuo'nun 3.q olmayan q larını bile dodge'luyorum hesabın botted'dan dolayı yemiştir muhtemelen script ud ben hiçbir şekilde ban yemedim bu zamana kadar ve yemezsin de zaten handmade hesap alsan
hocam ne yapıyorsun da ban yemiyorsun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok legit oynamalısın yoksa ban yiyorsun bende yedim fakat bu siteden aldığım sc ile değil(benim hesabımda perma yedi)

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hesabı aldığın kişinin, sitede ki güven ve önceden satış yorumlarına baksaydın. Ben de yaşadım aynı olayı 30 level unranked TR hesap almıştım. 3 gün sonra ban yedim. Hileyi de daha yeni yeni alışmıştım, oynuyordum. Ondan ben de hiç bilmiyorum acaba script den mi yedik yoksa botting den mi yedim? Ama ticket atıp hiç öğrenme zahmetine girmedim, çünkü ucuza almıştım ve bazı sattığı kişiler ban yediklerini dile getirince satış yorumlarında ben de uğraşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...