ana hesapta açmaman tavsiyem farklı bi hesap açıp onda deneyebilirsin yeni başlayanlarla girdiğin için hiç kimse çakmaz senin yapman gereken sadece bi hero seçip tuşlara basmak örnek son vuruş adama combo at laneyi ittir farm kaçırma skilleri oto dodge atiyor zaten o seçeneği de açıp kapatabilirsin gibi gibi çok zor bir şey değil yani merak etme
Arkadaşlar ben hiç script kullanmadım, özelliklerinin nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Kullanabileceğimden emin de değilim. Denemek için yan hesabımda kullanırsam ana hesabım da banlanır mı?
hayır ama kullanmaya devam edersen ip ban yeme olsalıgın var kankam dikkatli olmanı tavsiye dederim ip ban yersen vpn bile bağzen çözüm olmuyor maalesef:/
Arkadaşlar ben hiç script kullanmadım, özelliklerinin nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Kullanabileceğimden emin de değilim. Denemek için yan hesabımda kullanırsam ana hesabım da banlanır mı?
ana hesabın banlanması için hwıd ban yemen gerekiyor onuda yediysen girdiğin hesaplar otomatık kapatılır tavsiyem hesabın banlandığı zaman yeni bi hesap aç orada bir dene hwıd banı