Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bot hesaplar için lolde hesap kurucam fakat hepsini aynı epostaya bağlasam bir sıkıntı olur mu onaysız olucak. Banlanma riski artabilir mi ? veya sizin bir öneriniz var mı sınırsız eposta açabileceğim bir site
ben öyle yapıyorum dostum aynı eposta üzerinden açıp onaylatmıyorum güncellemden once sc ile 2 ay oynamışlıgım var oyle bi charda güncelleme ile ban yedik
E-posta kontrolü yapılmadı bugüne dek , ek olarak uzun bir süre yapılır mı sanmam (yapma yetkisi var e-mail adresinden dolayı diğer hesapları da banlayabilir LAKİN bugüne kadar yapmışlığı yok riotun böyle bir olayı) dolayısı ile yapacağını sanmıyorum tek mail üzerinde istediğin kadar hesap oluşturabilirsin üst sınırı bilmiyorum ben tamı tamına 59 hesap kaydetmişim bazılarını satın aldım bazılarını botla kastım bazılarını kendim oynadım ama boru değil 59 hesap hepsi tek mailde ve bunların yarısı scriptten ban yemiş durumda diğer hesaplar ban yemiyor yani e-posta kontrolü yapılmıyor olabildiğince bilgilendirmeye çalıştım umarım yorumum yardımcı olmuştur hocam