Lolde Aynı Epostayla Hesap Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bot hesaplar için lolde hesap kurucam fakat hepsini aynı epostaya bağlasam bir sıkıntı olur mu onaysız olucak. Banlanma riski artabilir mi ? veya sizin bir öneriniz var mı sınırsız eposta açabileceğim bir site

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben öyle yapıyorum dostum aynı eposta üzerinden açıp onaylatmıyorum güncellemden once sc ile 2 ay oynamışlıgım var oyle bi charda güncelleme ile ban yedik

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eposta ile alakası yoktur.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
E-posta kontrolü yapılmadı bugüne dek , ek olarak uzun bir süre yapılır mı sanmam (yapma yetkisi var e-mail adresinden dolayı diğer hesapları da banlayabilir LAKİN bugüne kadar yapmışlığı yok riotun böyle bir olayı) dolayısı ile yapacağını sanmıyorum tek mail üzerinde istediğin kadar hesap oluşturabilirsin üst sınırı bilmiyorum ben tamı tamına 59 hesap kaydetmişim bazılarını satın aldım bazılarını botla kastım bazılarını kendim oynadım ama boru değil 59 hesap hepsi tek mailde ve bunların yarısı scriptten ban yemiş durumda diğer hesaplar ban yemiyor yani e-posta kontrolü yapılmıyor olabildiğince bilgilendirmeye çalıştım umarım yorumum yardımcı olmuştur hocam

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben sc çarlar için ayrı email kullanıyorum sanada herbiri için farklı email açmanı öneririm.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
E-posta açmak çok basit bence yeni bir hesap açıp yapabilirsin kendini riske atmaya değmez

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eposta ile alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...