gerçekten saygı duyulabilecek bir yorum aklımda ki çoğu soruya cevap oldu teşekkür ederim size de iyi forumlar.Merhabalar
LoL oyununda dönem dönem gerek skin hilesi gerek script olarak birçok hile kullandım ve o zamanlar ban yememiştim. Yıllar sonra aynı hesabıma girdiğimde geçmişten dolayı bir ban sıkıntısı yaşamadım. Hileyi kullandığınız süreçte muhtemelen yakalanmadığınız için ilerideki süreçte de yakalanmazsınız. Geriye dönük olarak sistem dosyalarını incelemeleri ve ban atmaları çok zahmetli bir süreç olacaktır muhtemelen onlar için. Bu yüzden ban yiyeceğinizi düşünmüyorum, yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. İyi forumlar.
Banı yakalanana kadar yemezsinMerhabalar
LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.
Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.
Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?