LoL'de bir dönem hile kullandım sonra bıraktım, ne zaman ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
sistem aktif olarak yediğin reporta göre inceliyor diye biliyorum.misal cs de olay çok daha farklı 4 sene önceki maçından bile vac yiyebilirsin.ama burda öyle değil diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tamamen bir şans işi bir yıl kullanıp yemezsin bir ban dalgasında yersin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yemezsin çevremde ve kendim de dahil olmak üzere sayısız defa ban yedik script kullanımından 2 adet hesabımız yaklaşık 5 yıldır ban yemedi belirli süre kullanımdan sonra bırakıldığı için ve hala da o hesaplarımı duruyor ban yemediler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ban yiyince bizede haber ver

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
o zaman yemediysen bundan sonra da yemezsin merak etme :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullandığın sıralar yemediysen şuanda yiyeceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar

LoL oyununda dönem dönem gerek skin hilesi gerek script olarak birçok hile kullandım ve o zamanlar ban yememiştim. Yıllar sonra aynı hesabıma girdiğimde geçmişten dolayı bir ban sıkıntısı yaşamadım. Hileyi kullandığınız süreçte muhtemelen yakalanmadığınız için ilerideki süreçte de yakalanmazsınız. Geriye dönük olarak sistem dosyalarını incelemeleri ve ban atmaları çok zahmetli bir süreç olacaktır muhtemelen onlar için. Bu yüzden ban yiyeceğinizi düşünmüyorum, yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. İyi forumlar.
gerçekten saygı duyulabilecek bir yorum aklımda ki çoğu soruya cevap oldu teşekkür ederim size de iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bayadır kullanıyorum riot ban atmadı eğer çok belli etmezsen uzun süre kullanırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2 sene yememişsin daha da yemezsin zaten muhtemelen yiyecek olsaydın kulladıgın an veya sonrasında hemen yerdin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
2yıl geçmiş daha yemezsin gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1.5 yıl oldu bırakalı doğru anladıysam ban yemezsin kullanmadığın sürece

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şansına belki hiç yemezsin bile kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lolde gecikmeli ban olduğu için 3-4 günde banlar am 1.5 yıldan bahsettiğin için senin girmeni beklediğini düşünmüyorum ban yemessin

Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar

LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.

Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.

Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?
Banı yakalanana kadar yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ban yemessin kardeşim ama report yemessen denemelisin hileyi bence. tavsiye edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...