LoL'de bir dönem hile kullandım sonra bıraktım, ne zaman ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yimessiniz log dosyalarınıda temizlemişsiniz benim fikrimce riotun ruhu duymaz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
eğer tarama sonucu ortaya hile kullandığın çıkarsa o zaman banlanırsın kanka

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
y
Merhabalar

LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.

Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.

Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?
yemezsin diye düşünüyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
o kadar zamandan sonra yemezsin büyük ihtimalle sezon guncellemeri oluyo okadar kac dosya degğişiyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bunlar sonradan farkediyor biraz gecikme yaşanabiliyor ama tarama yaptıklarında yersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar

LoL'de zamanında yan hesap açıp script kullanmıştım ve script şu şekilde çalışıyordu:
1- Oyunu aç ve giriş yap,
2- Client'in dosya konumunu açıp bazı dosyaları oraya at,
3- Script çalıştır ve hangi şampiyonu istiyorsan indirip kullan.

Yan hesabımda scripti kullandıktan sonra oyunu kapattım ve ardından ana hesabıma giriş yaptım ki giriş yapmadan önce dosyaları güncelledi ve yaklaşık 1 hafta sonra ana hesabım dahil 2 hesabım script kullanmaktan kalıcı olarak ban yedi. Riot Destek üzerinden bilet attım, açıklama bekledim ve onlarda bana sistemimiz tespit etmiş dediler ve yazdığım yazıların okunmadığını fark ettim ve ardından bundan emin olmak için farklı kategoride bir bilet daha açıp aynı yazıları oraya da yazdım ve beklediğim gibi okunmadığını gördüm.

Bu olayın ardından bir anlık sinirle yeni bir hesap açtım ve 15 seviyeye kadar script ile kastım. Bu süreçte dodge özelliğini arada açıyordum ve ardından normal şekilde oynadım. Bu olayın üstünden yaklaşık 1.5 2 sene geçti ve hala ban yemedim ve yemeyeceğim gibi gözüküyor. Sizce ban yer miyim veya yersen ne zaman ban yerim?
Kullandığın hileye bağlı windsharpsa 2 güne yersin

Üye
4 HİZMET YILI
oyun düzenli tarama yapıyor eğer dosyayı silmediysen ban yiyebilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
artık yemessin knka okadar ticket attım bir allahın kulu bakmadı tickete

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllar geçtiği için ve büyük sezon yamaları geldiğine rağmen yemediysen rahatsın bence artık

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarı sıfırla o zaman bence yemezsin ben yememiştim en azından

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yemeyebilirsin ama rito ne yapar bilmem bi şekilde banlanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...