Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir hesap açtım ve sadece tft oynadım 3-4 gün içerisinde oto ban yedi hesap desteğe yazdığımda böyle dediler "Bilgisayarına cihaz banı uygulanmış" diyor bakalmı logları temizleyip yeni hesap açtım ne olacak.
Spooferler var bunun için araştırıp kullanabilirsin veya okadar geniş kapsamlı ban atmıyorsa manual changerlerle yöntemlerlede çözebilirsin bilgin varsa bildiklerini dene.. Umarım pc ban değildir.
lol pc ban attıgını burda duydum ilk ama kaldırabilirsin bence zamanında fort da öyle ban yedim ama uzun uğraşlarla kaldırdım zamanında videolar izleyerek vs