LoL'de script kullananlarla denk geliyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ban waveden sonra neredeyse her maç karşıma en az iki tane script adam geliyor. Ban waveden önce böyle değildi, sizde durumlar nasıl?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sanki bütün forumdaki sc kullananlar hepsi sırayla karşıma geliyor o kadar çoğaldı

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valla hocam ben sırf zevkine giriyorum. Ama arkadaşlar bu durumdan rahatsızlar. Özellikle Plat elo sonrası artık hesaplarını elden çıkarma peşinde. Rito hiçbir şey yapamıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
lolde o kadar sc varkı abı burada gorunce koyu dedımk ısadece bende degılmıs

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
neden bu kadar geldiğini bilmem ama bu bir sorun onaylı üyeden daha yüksek bir seviye ye çıkarılmalı yoksa yakın zamanda gg olcak sc

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyun oynanmaz hale geldi zevke zaman gecirmek icin giriyorum

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
premle beraber rank kasıyoruz sc ile ranked giriyorsan gelmesi normal

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Banwave'den öncede birçok kişi şikayetçiydi benim karşıma da geliyor az çokta tokatlıyoruz :kisswink:

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyunu zevk almak iin oynayın sonuçta hile ile oyuna giriyoruz ve zevk alın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Valla hocam ben sırf zevkine giriyorum. Ama arkadaşlar bu durumdan rahatsızlar. Özellikle Plat elo sonrası artık hesaplarını elden çıkarma peşinde. Rito hiçbir şey yapamıyor.
suan hesap plat bizde de karsıda da en az 2 tane sc oluyor bide sc olduklarını inkar etmeleri yok mu :D

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
suan hesap plat bizde de karsıda da en az 2 tane sc oluyor bide sc olduklarını inkar etmeleri yok mu :D
kanka onu yapmayan kalmadı artık ya :D scriptsin sen diyorum adam bana rastgele bi nick veriyor git bak bakalım script miyim diyor. işin komiği de, adamların verdiği nickte hesap yok :D script olmadığını bir hesapla kanıtlamaya çalışan millet bir tek biziz herhalde :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
premle beraber rank kasıyoruz sc ile ranked giriyorsan gelmesi normal

sc elo diye bişeyin varlıgından kesinlikle eminim artik riot tüm scleri bir araya toplayip kendi aranızda oynayin diyor bence

Banwave'den öncede birçok kişi şikayetçiydi benim karşıma da geliyor az çokta tokatlıyoruz :kisswink:

kanka hangi herolarla tokatliyorsunuz acaba ben genelde evade kapali top lane falan oynuyorum yemiyo artik

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sc gerçekten artmış oyunuma benimde geliyor 2 sc takılıyoruz :D

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sc elo diye bişeyin varlıgından kesinlikle eminim artik riot tüm scleri bir araya toplayip kendi aranızda oynayin diyor bence
kanka hangi herolarla tokatliyorsunuz acaba ben genelde evade kapali top lane falan oynuyorum yemiyo artik

brand ashe leona bc kaisa samira caitlyn geri kalan tr gümüş liginde oynanan çarlar sc cogaldı için sc kullanıyoruz garanti win için vs işte

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben tekrar başladığımd rito bu sc olayını tamamen çözmüş diye duyum aldığım için başladım euwestdde bile dia eloda nerdeyse her el bi sc geliyor yani

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
smurf hesapta oynarsan çok script gelir yüksek level yarı stuck hesapta oynarsan fazla gelmez

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet bu yüzden scyi bırakıp ormanda rengar oynamaya başladım. Yok ama karşısı sc olunca ve meta tank, adc metası olunca tek atamıyorum. O yüzden lolü de scyide bıraktım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyun bozuldu krdş ben nasus ila ful dizmezsem itemi içimden geçiyorlar. sc zaten dolu jinxler koglar fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...