lolün son 5 yıldaki gelişimi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence bu 5 yıl iyi düşünerek oyunu geliştirmişler bu kadar bi insan bağımlı kalamaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu senede 5 - 6 yeni şampiyon çıkardı eskiden böyle değildi?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Açıkçası eskisi gibi önem verdiklerini düşünmüyorum daha çok yeni projelerine odaklanıyorlar valorant veya şu yeni gelecek mmorpg oyunları gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
son 5 yılda baya bir oyuncu kaybettti bence ne kadar fazla güncelleme yapsada oyunu gün geçtikce daha kötüye sardı

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eski Rün sayfaları Eski karakterler bence bana göre daha hoştu eski akali aşırı güçlüydü ve oynaması gayet kolaydı bana göre bi yandan iyi bi yandan kötü .
Dengeli diyebiliriz kısacası .

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kişiden kişiye bence hala piyasanın babası

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Alıştığımız oynanışı sürekli değiştiriyor ve her seferinde artık oynanmaz muhabbeti dönüyor forumlarda falan. Ama bir şekilde alışıp gidiyoruz. Benim rahatsız olduğum kısımlar küfür eden oyuncuları banlamıyorlar, ikincisi de sürekli 1v5 atabilen, anında tek atan, oyundaki tüm özelliklere sahip benzer şampiyonlar çıkarmaya başladılar. Örnek olarak samira ve nilah. Baktığında saçma şampiyonlar ve neredeyse birbirlerinin kopyası. Yeni şampiyon çıkarırken eskileri de göz önünde bulundurup dengeyi sağlamalılar. Bunlar dışında hala bu kadar keyif veren başka oyun yok bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence çok gelistiler map olsun oynanış olsun fakat hala eksilerini var mesela Jax karakterinin görünümü bence kötü digerilerinin yanında kötü görünüyor çoğu eski karakter için aynı fikirdeyim rework gelmesi şart (genel)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oynanışı düzeltselerde kitleyi düzeltemiyorlar aşırı toxic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...