Çözüldü Lost Ark hilesi yakalandı mı ? Hata kodu: 10011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunun hile koruma programı easy anti-cheat sanırım hileyi algılıyor. Bu sabaha kadar bir sıkıntı çıkmıyordu ama artık hileyi açıp oyuna girmeye çalıştığımda hata alıyorum. Hileyi açmadığım zaman hatasız bir şekilde oyuna giriş yapabiliyorum.

85a350e4ba3dac09c82185c99daf832c20da2a4a.png

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam hile bugün güncellendi hiçbir sıkıntı yok bizzat test ettim. Tekrar deneyerek test edin lütfen eğer sorun çözülmezse özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım lakin dediğim gibi şu anda hiçbir sıkıntı yok.
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hileyi kendi kendine siliyorsa antivirüs bunu yapıyordur muhtemelen. Antivirüslerin tamamını kapadığından emin ol gözünden kaçan vardır belki çok antivirüs kullanıyorsan

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Loaderin kendi kendini silmesi bir sorun değil zaten loadlamadan önce de bunu kendi söylüyor bu bir hata değildir diye.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam driverlarının güncel olup olmadığını kontrol et driver booster ile bide dll hata ayıklama programı bul tüm sorunlu ve eksil dll leri incele

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şuan yeni güncelleme mevcut tekrar dene
Post automatically merged:

Hileyi kendi kendine siliyorsa antivirüs bunu yapıyordur muhtemelen. Antivirüslerin tamamını kapadığından emin ol gözünden kaçan vardır belki çok antivirüs kullanıyorsan
Dediği gibi antivirüsler tamamen kapalı olsa bile windows'un kendi antivirüs programı bile engelleyebilir onu da kapat tekrar dene

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam hile bugün güncellendi hiçbir sıkıntı yok bizzat test ettim. Tekrar deneyerek test edin lütfen eğer sorun çözülmezse özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım lakin dediğim gibi şu anda hiçbir sıkıntı yok.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...