Oyunun hile koruma programı easy anti-cheat sanırım hileyi algılıyor. Bu sabaha kadar bir sıkıntı çıkmıyordu ama artık hileyi açıp oyuna girmeye çalıştığımda hata alıyorum. Hileyi açmadığım zaman hatasız bir şekilde oyuna giriş yapabiliyorum.
Hocam hile bugün güncellendi hiçbir sıkıntı yok bizzat test ettim. Tekrar deneyerek test edin lütfen eğer sorun çözülmezse özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım lakin dediğim gibi şu anda hiçbir sıkıntı yok.
Hileyi kendi kendine siliyorsa antivirüs bunu yapıyordur muhtemelen. Antivirüslerin tamamını kapadığından emin ol gözünden kaçan vardır belki çok antivirüs kullanıyorsan
Hileyi kendi kendine siliyorsa antivirüs bunu yapıyordur muhtemelen. Antivirüslerin tamamını kapadığından emin ol gözünden kaçan vardır belki çok antivirüs kullanıyorsan
Windows defenderi kapadığın zaman geri açılabiliyor. Ayrıca hileye güvenlik duvarı üzerinden izin de vermelisin. Antivirüs kapalı olsa bile ağ tarafını kontrol ediyor.
Hocam hile bugün güncellendi hiçbir sıkıntı yok bizzat test ettim. Tekrar deneyerek test edin lütfen eğer sorun çözülmezse özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım lakin dediğim gibi şu anda hiçbir sıkıntı yok.